Сам Уортингтън и Арнолд Шварценегер

Елитен подкупен екип на отдела за борба с наркотици успява да прибере милиони долари от нарко-картел по време на една тактическа операция. Извършено е просто перфектното престъпление, ала се оказва, че започват да ги „отстрелват” един по един.

Сценарият на „Ten” е дело на Скип Уудс (който отговаря за очаквания през 2013 „A Good Day To Die Hard”, както и за „произхода” на „Х-мен” и „Парола: Риба-меч”), режисира Дейвид Ейър (когото помним като сценарист на „Тренировъчен ден”, „Бързи и яростни” и чиито най-нов авторски филм „End of Watch” с Джейк Джиленхол и Майкъл Пеня ще излиза на екран през септември).

Въпреки че още няма разпределение на ролите, Сам Уортингтън и бат’ Арни Шварценегер са ангажирани в проекта и ще си партнират като членове в екипа агенти. Може да се поспори кой от двамата ще изглежда по-дървено; Сам затвърди усещането, че му липсва усет за избор на роли (особено „титанични” ) и само един „Аватар”, пък дори и с продължения, трудно ще го задържи сред актьорите, които са „котират” добре. Екс-губернаторът поддържа форма с филми за пенсионирани екшън-звезди, така че ангажиментът му не може да учуди никого.

Variety предава думите на Уортингтън, който определя бъдещия филм на Ейър като „тестостеронен вариант на „Десет малки негърчета” на Агата Кристи”, което не сме сигурни как точно трябва да се „чете” – с акцент върху криминалната интрига или с „натвърд” върху оръжейно-мускулния екшън.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments