Бил Хикс, Ръсел Кроу

Хората на определена възраст искат повече неща от живота. Приключил ангажимента си с Аронофски по „Noah”, с един куп проекти в движение , Ръсел Кроу е решил да опита силите си и зад камерата. Според The Telegraph той подготвя свой режисьорски дебют, посветен на един от големите таланти в света на стенд-ъп комедийното изкуство – Бил Хикс.

„Неговият живот е трагично кратък – той умира от рак на 32 години, но създаденото от него е абсолютно изключително. С острата социална критичност на словото, със саркастичното си майсторство Хикс се превръща в легенда. Сценарият премина през няколко чернови и се надяваме да започнем работа по филма в началото на следващата година.”

Това споделя стария приятел и съученик на Кроу, Марк Стауфър, съучастник в делото и сценарист на биографичния проект.

В далечната 2008, когато всичко това е било само идея, Кроу си е представял, че може да предизвика сам себе си – и да поеме главната роля в бъдещия филм. Настоящето е успокоило до известна степен ентусиазма му и той ще носи само режисьорски отговорности. Допълнителни имена все още не се споменават, но който се включи в „заверата” на Ръсел Кроу – няма да съжалява. Вярно, все още не е ясно какъв режисьор ще излезе от него, но материалът определено е повече от обещаващ!

http://www.youtube.com/watch?v=vX1CvW38cHA

http://www.youtube.com/watch?v=w7bcxBf2vK4

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

3 Comments

  1. Това изглежда доста интересно – не бях чувал за този комик…зазяпах се доста повече отколкото очаквах във втория линкнат стенд-ап….

  2. E като го слушаш така, дали има шанс 90те да ти пуснат нещо подобно в бг ефира…, че то днес няма начин, какво остава за тогава. В България е напрактика напълно неизвестен.

  3. Тези които се интересуват от „стенд-ъп“ го знаят Хикс, при това много добре, защото е голям! Но, да, за „дъ дженерал попюлейшън“ е напълно неизвестен.