Накратко: Вече видяхме първата официална снимка от „Железният човек 3”, на която в редичка в стил „Prêt-à-Porter” бяха подредени всички досегашни брони на Тони Старк, но сега за първи път имаме възможност да видим как ще изглежда и най-новата от тях.

Железният човек 3

Железният човек 3

Железният човек 3

Железният човек 3

Shiny! Този път имаме повечко златце. Смятаме, че това няма да ни стане любимата броня, но определено се кефим, че ги променят непрекъснато.

Снимките, както можете да се досетите, идват от Comic-Con, където Шейн Блек, Джон Фавро и разбира се Робърт Дауни-син, представиха и първите кадри от филма. Реакциите са изключително  положителни, като един от най-големите акценти е визуалното потвърждение, че Бен Кингсли въпреки всички отричания, ще изпълнява ролята на Мандарина.

Вижте и една концептуална рисунка, която се появи преди няколко дни.

Железният човек 3

Режисьор на „Железният човек 3” е Шейн Блек, а в ролите ще видим Робърт Дауни-син, Бен Кингсли, Гай Пиърс, Гуинет Полтроу, Дон Чийдъл, Ребека Хол, Ашли Хамилтън, Джон Фавро, Джеймс Бадж Дейл и Уилям Садлър.

Премиерата на филма е 3 май 2013.

Повече подробности за филма можете да откриете в новините ни до момента.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

4 Comments

  1. Не трябваше ли вместо кръг да има триъгълник върху бронята?

  2. Триъгълник е в „Двойката“ и в началото на „Отмъстителите“ за да има приемственост – накрая отново е с кръгче. Както каза Джос Уидън, триъгълника „смуче“ 🙂 🙂
    Бтв на снимката се вижда това развитие.

  3. Ясно, но на снимката всичките са с кръгче.. 😀

    Знам, че в „Двойката“ и „Отмъстителите“ беше с триъгълник, но в последния не използва ли пак броня с триъгълник? Ако действието се развива след „Отмъстителите“, не трябва ли да не е кръг?

  4. Втората от дясно на ляво е с триъгълник – сложих линк към по-голяма снимка, можеш да видиш.

    В последната битка в „Отмъстителите“ е с кръгче – Mark VII. 🙂