В последно време, голяма част от първия ни снимков поглед към даден филм са папарашки кадри, направени на снимачната площадка. В по-голямата част от случаите тези снимки не са никак качествени и не представят филма (или героите) в добра светлина, но от време на време изскача и по нещо прилично. Такъв беше случаят с първия поглед към Наоми Уотс като принцеса Даяна в предстоящия биографичен филм на Оливер Хиршбигел „Caught In Flight”.

Явно обаче продуцентите не са останали доволни от начина, по който бе представен филмът им, защото броени дни по-късно те пуснаха и първата официална снимка. Обикновено така става и не знаем какво толкова се стискат и не пускат официални материали по-рано, ами чакат някое трагично видео или снимки да покажат филма им по един доста по-кофти начин. Вярно е, че е реклама, ама все пак.

Но няма смисъл да философстваме по проблема, те продуцентите си знаят. Ето и споменатия официален кадър.

Наоми Уотс като принцеса Даяна

Наоми Уотс ни изглежда в пъти по-хубава от самата Даяна, но това си е наше лично мнение, пък и едва ли това е някакъв сериозен минус за филма. Колкото и да е увлекателен като история, на никой няма да му е приятно два часа да гледаме грозотии, нали?

И като казахме история, ето я и нея:

Caught In Flight” ще се фокусира върху аферата на Даяна (Уотс) със сърдечния хирург Хаснат Кан (Навийн Андрюс), която продължава от 1995 до няколко месеца преди смъртта ѝ през 97-ма. Кан е смятан от доста хора за „любовта на живота” на Даяна и се спекулира, че тя е била покрусена от раздялата им и е била с Доди ал Файет, само за да го накара да ревнува. Сценарият щял да представя Даяна като „damaged person”, която преследва доктора, след като той слага край на връзката им.

Режисьор на „Caught In Flight” е Оливер Хиршбигел („Крахът на Третия райх”, „Five Minutes Of Heaven”), а сценарият е на Стивън Джефрис („Развратникът”/„The Libertine”). В ролите освен Наоми Уотс ще видим Навийн Андрюс и Чарлз Едуардс.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments