Обещаят ли ни „трогателна комедия за любовта и повторния шанс”, винаги имаме едно на ум. Най-вече защото комедии с определение „трогателни” се правят много трудно. Но тъй като режисьор тук е Дейвид О.Ръсел, чиито „Трима крале” и „Боецът” помним отлично, а и имаме много добри впечатления от Дженифър Лоурънс до момента, ще дадем шанс на „Silver Linings Playbook”.

Ето и първия трейлър на филма.

Адаптация по романа-бестселър на Матю Куик, историята разказва за бивш учител (Брадли Купър), който прекарва известно време в клиника за душевноболни, след като жена му го напуска заради друг мъж. Когато се връща в обществото, той заживява отново с родителите си и се опитва да бъде точно такъв, какъвто е искала да бъде той бившата му жена. Психическите му проблеми – очевидно – съвсем не са разрешени. Но той среща привлекателна млада жена (Дженифър Лоурънс), чиито живот също не е такъв, какъвто си го е представяла. Съчетанието на отклонения понякога може да доведе до интригуващи взаимодействия. А приятелството понякога се превръща в любов.

В екипа на филма са ангажирани още актьорите Джаки Уийвър, Крис Тъкър, Джулия Стайлс и мистър Робърт ДеНиро. Режисьор на „Silver Linings Playbook” е Дейвид О.Ръсел, премиерата е предвидена за 21 ноември 2012.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. Хареса ми, но щеше да ми хареса повече, ако нямаше толкова споровете за футбол и танци, някои холивудски моменти, типичен лигав финал и ако на моя ред не стояха две дебелани, които коментираха или повтаряха (!?) всяка втора реплика.

  2. Да, много приятно филмче, нищо че имаше няколко, както ти казваш „холивудски момента“. 🙂
    А жените са били същите които седяха пред нас на „Невъзможното“. 🙂 🙂