Официални снимки от „Cloud Atlas”

от на 2012-07-26
 

На кратко, вече видяхме няколко снимки от снимачната площадка, както и малко от любимото ни концептуално изкуство от подготвяната от създателите на „Матрицата” Анди и Лана Уашовски и режисьора на „Парфюмът” Том Тиквер амбициозна екранизация на сложния и впечатляващ роман на Дейвид Митчъл „Небесен атлас” („Cloud Atlas”), но сега е ред и на първия ни действителен поглед.

Предвид сложната повествователна структура на романа (а от там и на филма) – историята е изградена от шест, на пръв поглед самостоятелни, но взаимно преплитащи се сюжетни линии, всяка от които се развива в съвсем различна епоха – и предвид това, че всеки един от актьорите изпълнява повече от една роля е трудно да преценим коя снима от коя линия и на кой герой е. Извън очевидните, разбира се, като тези от дистопичното бъдеще на Сеул от 2144 г.

Определено има любопитни неща и с нетърпение чакаме да видим трейлър. Очакванията ни са повече от големи.

Екранизация по едноименния роман на Дейвид Мичъл, „Cloud Atlas” е режисиран от Том Тиквер и Анди и Лана Уашовски, а в ролите ще видим Хюго Уийвинг, Сюзън Сарандън, Джим Броудбенд, Бае Дуна, Бен Уишоу, Том Ханкс, Хали Бери, Джеймс Д’Арси, Джим Стръджис и Хю Грант.

Официалната премиера е 26 октомври 2012.

коментари
 
Отговорете »

 
 • radi
  2012-07-26 at 15:19

  http://www.youtube.com/watch?v=mxCQ0-d_xls ето го трейлъра ама аз ни6то не разбрах,щото незнам англ :)

  Отговор

 • 2012-07-26 at 15:49

  Въпреки досадното плямпане на Том Ханкс, все си мисля (или поне се надявам) това да е от филмите на 2012. Трейлърът трябваше да е с 3 минути по-къс и щеше да изкърти.

  Отговор

 • Z
  2012-07-26 at 16:24

  Е с тия режисьори, очакванията ми се изстреляха в… небесата. :)

  Отговор

 • Кристиан Валентинов
  2012-07-26 at 20:03

  Хю Грант ми харесва на снимка, дано да е така и във филма.

  Всичко в трейлъра изглежда прекрасно и силно се надявам любимците ми да не ме разочароват.

  Аз също съм изненадан от дължината, но не е нещо фатално. Гласът и интонацията на Хюго Уийвинг не може да се сбъркат с тези на никой друг. :)

  Отговор

Коментирайте