Епичен първи трейлър на „Cloud Atlas”

от на 2012-07-26
 

Вече часове се коментира трейлърът на „Cloud Atlas”, но както вече сме споменавали, няма как да пускаме новини на секундата и още по-малко, със скоростта на линк в коментар. За щастие, този път не се налага да пишем кой знае какво представяне, защото Том Тиквер, Лана Уашовски и Анди Уашовски са се погрижили и за това. А ако и вие като нас напоследък малко се дразните на излишно дългите трейлъри, които понякога са по-близки до „филма в 6 минути” клип в Youtube, отколкото до реклама, която да ви прати на кино, тримата режисьори споменават защо са избрали и са преценили, че имат нужда от удължен трейлър.

Най-първоначалната ни реакция, гледайки трейлъра, е, че комбинацията Тиквер и Уашовски е отлична идея – те имат нужда точно от неговия поглед, за да не се стигне до „Reloaded” и „Revolutions”, защото няма какво да се лъжем, той никога не би направил подобни буламачи. От друга страна, той (колкото и да ни радва стила му) никога не би могъл да достигне мащаба, който толкова им се удава на тях. Дано и самият филм да е толкова удачна комбинация.

За съжаление ние все още не сме чели романа и сме запознати само най-общо със сюжета, но благодарение на SlashFilm и техния анализ на трейлъра можете да се ориентирате в различните истории и епохи.

Cloud Atlas - плакат

Екранизация по едноименния роман на Дейвид Мичъл, „Cloud Atlas” е режисиран от Том Тиквер и Анди и Лана Уашовски, а в ролите ще видим Хюго Уийвинг, Сюзън Сарандън, Джим Броудбенд, Бае Дуна, Бен Уишоу, Том Ханкс, Хали Бери, Джеймс Д’Арси, Джим Стръджис и Хю Грант.

Официалната премиера е 26 октомври 2012.

коментари
 
Отговорете »

 
 • 2012-07-26 at 23:00

  Чакам филма от миналата година. Още от сега си личи, че някои подсюжетни линии от книгата тук са развити в епични размери. Също така, герои като Sixsmith и Zachry изглеждат точно, както си ги представях, когато четях книгата.
  Не мога да споделя по-хладното отношение в ревюто на Slashfilm – според мен амбициозността ще се отплати.

  Отговор

 • 2012-07-26 at 23:49

  Хич даже не ми беше дълъг трейлъра!
  И много ми хареса представянето на троицата :)
  waiting impatiently 😛

  Отговор

 • 2012-07-27 at 00:03

  Защо им трябваше да се показват? А толкова старателно се криха от медиите досега.

  Отговор

 • 2012-07-27 at 12:13

  И аз го чакам от години – съвестно го следих в новините. За съжаление не съм чел книгата, защото ми беше трудна за четене, но затова сега филма го чакам с още по-голям интерес.

  @Silver
  Да разбирам, че Лана не ти допада много. :) :) :)

  Отговор

 • Mike28
  2012-07-27 at 18:07

  Не, бе, Дринов, той просто така си мрънка. :) Пази си реномето човекът…

  Отговор

 • 2012-07-30 at 11:44

  Ха-ха! Знам ли. :)

  Отговор

Коментирайте