Втори трейлър на „Lawless” на Джон Хилкоут

от на 2012-07-07
 

„Weinstein Co.” представиха втория трейлър на историческата криминална драма на Джон Хилкоут „Lawless” („Беззаконие”), който следим с доста голям интерес и който е един от най-очакваните от нас филми за годината.

Ако трябва да бъдем честни, този нов трейлър не ни зарадва толкова колкото първият, който видяхме през април – общо взето в него няма абсолютно нищо ново и различно – но по никакъв начин не намалява желанието ни да гледаме филма. То и няма как иначе с този режисьор и с тези актьори.

Lawless” е създаден по историческия роман на Мат Бондурант „The Wettest County in the World” и разказва историята на трима братя от времето на Сухия режим, които искат да превърнат незаконното производство на алкохол в истинска гангстерска империя. За целта обаче те трябва да се преборят със закона, с конкуренцията и със собствената си алчност.

За финал вижте и един любопитен постер, акцентиращ върху оръжията (и техните спецификации), използвани от трима от главните герои на филма. Според информацията, той е част от поредица от общо шест плаката, които ще дебютират по един на седмица.

Lawless - плакат

Режисьор на филма е Джон Хилкоут („The Proposition”, „The Road”), а в ролите ще видим Шая Лебоф, Том Харди, Джейсън Кларк, Гари Олдман, Джесика Частейн, Гай Пиърс и Миа Васиковска.

Премиерата е 31 август.

коментари
 
Отговорете »

 
 • Z
  2012-07-07 at 14:50

  Тая Шая, немога да я трая!!! :)На всичкото отгоре и главни роли му дават, баси връзкарчето. Абе, дайте му там няква, каква да е и да си трае. Филмът ще се получи въпреки него, надявам се.

  Отговор

 • 2012-07-08 at 16:35

  Четох, че тази роля (на мазно гъзенце) много му отивала. :)

  Отговор

Коментирайте