Международен трейлър на „Джанго без окови”

от на 2012-06-14
 

Броени дни, след като видяхме отличния първи трейлър на „Джанго без окови” („Django Unchained”) на Куентин Тарантино, имаме възможност да видим и международния трейлър на филма, който въпреки че е структуриран по същия начин, предлага доста нови и лично според нас заслужаващи си кадри, сред които и секунден поглед към героя на Самюъл Л. Джаксън.

http://www.youtube.com/watch?v=JJx09hnNEVA

На първо гледане трейлърът определено ни се стори по-слаб от предишния, но като го изгледахме няколко пъти вече не мислим така. Единственото, което не ни изпълва на 100%, са един-два комедийни елемента. Може би и втората песен не ни се връзва изцяло, но за нея не сме сигурни.

Сигурни сме обаче в това, че много ни радва, че във филма става дума колко нелепо е облечен Джанго. Явно това е част от образа, такъв какъвто го вижда Тарантино, а не просто някаква нелепа хрумка на „лелчето от гардероба”. Освен това сме доволни от няколкото сериозни обещания за повечко кръв и насилие – нещо, което по принцип очакваме от Тарантино. Честно казано, няма да се разсърдим и на един нецензуриран трейлър с доста насилие, мръсни думи като „fuck” и разбира се „nigga”.

Джанго без окови” разказва историята на освободения роб Джанго (Джейми Фокс), който с помощта на изпечения ловец на глави Шулц (Кристоф Валц) се опитва да освободи жена си от лапите на Калвин Кенди (Леонардо ДиКаприо) – безмилостен робовладелец и собственик на клуб “Candyland”, в който жените робини се експлоатират като сексуални обекти, а мъжете участват в смъртоносни схватки.

Режисьор е Куентин Тарантино, а в ролите са Джейми Фокс, Леонардо ДиКаприо, Кристоф Валц, Самюъл Джаксън, Кери Уошингтън, Дон Джонсън, Джеймс Ремар, М. С. Гейни, Зои Бел, RZA, Том Савини, Джеймс Русо, Рекс Лин, Франко Неро и др.

Премиерната дата на филма е 25 декември 2012.

Повече подробности за проекта можете да научите от новините ни до момента.

коментари
 
Отговорете »

 
 • The Bear Jew
  2012-06-14 at 13:10

  Брутално просто!!! Не знам дали „Прометей“ беше най-чакания филм за 2012, но за мен определено е „Джанго“!!!

  Отговор

 • Z
  2012-06-14 at 15:15

  Ох, ще ми се да ми хареса, обаче нещо ме притеснява и не знам какво е. Но има време. Сигурен съм, че ще ми хареса. Очаквам да е добър, колкото Копилетата, който беше просто срахотен.
  Фокс ми харесва! Като роб има супер прическа не е трябвало да му я махат! :)

  п.п J.Кеш са му хубави мелодиите, но с тия текстове просто няма как да ми харесат песните му.

  Отговор

 • 2012-06-15 at 20:35

  „Прометей“ беше най-чакания филм от създаването на киното. :) :)
  Иначе, много ясно, че „Джанго“ се чака. Само дето „Мастърът“ е преди него. :) :)

  @Z
  Е, Джони има и готини текстове. За тук не знам, защото не го слушам. Почти не е имало случаи подобна песен да се използва за трейлър и да не съм се разочаровал от текста. :)

  Отговор

 • The Bear Jew
  2012-06-15 at 21:43

  „The master“ е повече от достоен конкурент, още повече, че ще бъде по-добрият и сериозен филм най-вероятно. Но, никой друг не може да задоволи кино geek манящината ми по-добре от Куентин, затова му връчвам моя личен приз за номер 1 на най-чаканите филми тази година!!!!!!!!

  Отговор

 • The Bear Jew
  2012-06-15 at 21:47

  Джони Кеш е супер пич и музиката му и текстовете са яки, просто в трейлъра на „Непреклонните“ беше включена „God’s Gonna Cut You Down“ и се получи леко повторение на ефекта. Но, пък от друга страна кой е очаквал да чуем Джеймс Браун? 😀

  Отговор

 • 2012-06-18 at 17:25

  Именно неговият избор (на Браун) не ми допада особено. Нещо не ми се връзва.

  Отговор

Коментирайте