Въпреки че следим „A Good Day to Die Hard” а.к.а „Умирай трудно 5” от самото начало на проекта, всеки път малко се изненадваме, като изскочи някоя новина около него – явно опитвайки се да не мислим за това каква трагедия може да бъде филмът, несъзнателно забравяме за съществуването му. А този път изненадата е още по-голяма, защото имаме видео доказателство, че нещата се случват с пълна сила и завръщането на Маклейн е неизбежно.

Според предварителната информация, действието на „A Good Day to Die Hard” се развива в Русия, където Джон Маклейн убеждава местните ченгета да пуснат поне привидно разхайтения му син от затвора. Оказва се обаче, че арестът на Джуниър не е това, което изглежда и двамата са „помолени” да напуснат страната. Те обаче най-вероятно не го правят, защото все някой трябва да спасява световния мир, заплашен, разбира се, от терористи.

http://www.youtube.com/watch?v=rkjOqo7WjY8

Добре де, не можем да си кривим душата, гледката на кървящия Джон Маклейн ни изпълва с вълнение и надежди въпреки всичко филмът все пак да се окаже готин. Стига да не е по-зле от четворката – който лично ние не намираме за чак толкова безобразен – ние ще сме доволни.

И накрая нещо, което би могло да натежи в полза на положителната ни оценка – наскоро присъединилата се към актьорския екип Ан Ви.

Ан Ви

Ан Ви

Режисьор на филма е Джон Мур („В тила на врага”, „Поличбата”, „Полетът на феникса”, „Макс Пейн”), а премиерата е насрочена за 14 февруари 2013.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

4 Comments

  1. След „Max Payne 3“ (играта), качеството на поредното „Умирай трудно“ не е толкова *болезнена* тема. Ако е добър хубаво, ако е провал, винаги ще си имаме играта.

  2. хохохо , нямам думи за избора на режисьора. След тоталната гавра с Макс Пейн тоя палячо ще преебе и Умирай Трудно. Ан Ви да ходи гола целия филм няма да го спаси от тоя некадърник!!

  3. Макс Пейн наистина имаше потенциал да стане нещо хубаво … за съжаление се оказа голяма боза:(
    Но нека не избързваме … може пък да се окаже як филм

  4. Да, „Макс Пейн“ беше брадвичка. Уолбург беше доста зле в ролята.
    Аз се надявам тук нещата да са по-различни.