„Невероятният Спайдър-мен” - д-р Конърс/The Lizzard

Малко сме хаотични в представянето на рекламната кампания на „Невероятният Спайдър-мен” („The Amazing Spider-Man”) на Марк Уеб, но в момента около филма излизат толкова много неща, че ни е трудно да ги проследим. Макар че то няма и нужда, защото не всичко си заслужава. Наскоро обаче в нета изскочиха няколко любопитни клипчета, които според нас си струва да ви представим.

Първо е кратко филмче, посветено на може би най-интересния (и потенциално проблематичен) елемент на филма, а именно неговият главен злодей д-р Конърс/The Lizzard, който се изпълнява от Рис Ифанс, последвано от кратко клипче, което също се връзва с темата.

Следва един кратък любопитен клип от филма, който акцентира на една от запазените марки на Спайдър-мен – придвижването му с помощта на паяжините, които изстрелва от ръцете си – постигната (почти) изцяло с практически методи, което е като контрапункт на изцяло компютърните ефекти, използвани в трейлърите до момента.

Между другото, това е сцената, от която видяхме едни от най-първите снимки от филма, които не изглеждаха много вдъхновяващи. Това иде да покаже, че е супер тъпо да се съди за филм по подобни папарашки снимки.

http://www.youtube.com/watch?v=i9eJqYkhsk4

Завършваме с едно далеч по-скромно и не толкова вълнуващо клипче, което обаче си заслужава заради изпълнението на Денис Лиъри. Особено пък заради последната му реплика.

Режисьор на „Невероятният Спайдър-мен” е Марк Уеб („500 мига от пролетта”), а в ролите ще видим Андрю Графийлд като Питър Паркър/Спайдър-мен, Рис Ифанс като д-р Конърс/The Lizzard, Ема Стоун и Денис Лиъри като Гуен Стейси и баща ѝ, Мартин Шийн и Сали Фийлд като чичо Бен и леля Мей, Ирфан Кан като д-р Рата и Кемпбъл Скот и Ембет Дейвиц като родителите на Питър.

Българската премиера на филма е 6 юли 2012.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *