Роб Райнър

Има моменти, в които новините около един проект направо се надпреварват. И тъй като не пропускаме името на Скорсезе току-тъй, особено когато става въпрос за общ проект с ДиКаприо, длъжни сме да допълним палитрата от актьори с името на Роб Райнър. Да, същият е – режисьорът Роб Райнър, който е отговорен за „This Is a Spinal Tap”, „Stand By Me”, „Когато Хари срещна Сали”, „Мизъри”, „Доблестни мъже” и какво ли още не – а, и „Ритни камбаната с финес”. The Hollywood Reporter споделя, че актьорът-режисьор ще се присъедини към екипа на „The Wolf of Wall Street” като бащата на персонажа на ДиКаприо. Снимките ще започнат през август в Ню Йорк.

Същото уважавано киноиздание обръща внимание на факта, че Райнър е поел ангажимента и да режисира психологическата драма „You Belong to Me”, която да известна степен напомня „Нос Страх” на Скорсезе! Сценарият е дело на Дейвид Мъри, а историята проследява взаимоотношенията между психиатър, нарушил правилото за конфиденциалност на информацията от провежданите сеанси, и неговия пациент. Райнър отдавна не е навлизал в трилър-територии, но коментара му по проекта е показателен за решението:

„Трилъри се правят много трудно. Тази история притежава дълбок психологизъм, а на финала ме изненада приятно с обрат, какъвто не очаквах да открия – затова и реших да се пробвам отново в жанра с „You Belong to Me”.

Кастингът за четирите основни роли – на психиатъра, съпругата и дъщеря му, както и на пациента, ще започне незабавно; предвидено е снимките на филма да стартират през есента – точно след като Райнър приключи с актьорските си задължения при Скорсезе.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *