След като вчера за първи път видяхме как ще изглежда главният герой в един от най-очакваните от нас анимационни проекти за годината, „Разбивачът Ралф” („Wreck-It Ralph”), изненадващо днес се сдобиваме и с първия трейлър.

Очаквано за нас той е доста цветничък и сладурски (извинете ни за лиготията, но когато говорим за този проект ни е трудно да се удържаме) и събужда носталгията ни по онова отдавна загубено, магическо време на 8-битовите игри – разцъкването им в момента на разни емулатори просто не е същото. Единствената ни забележка е досадната песен, която никак не ни се връзва. Надяваме се в рекламната кампания по-нататък да я разкарат. Вижте!

Разбивачът Ралф (озвучаван от Джон К. Райли) иска да бъде популярен, подобно на перфектния Fix-It Felix (Джак МакБреър), добрия герой в играта им. Проблемът е, че никой не обича злодеите. Затова, когато излиза модерната FPS игра с коравия образ Sergeant Calhoun (Джейн Линч), Ralph вижда своя път към героизъм и щастие. Той се промъква в играта с прост план – да спечели медал – но скоро проваля всичко и без да иска освобождава смъртоносен противник, който заплашва света на всички игри. Единствената надежда на Ralph? Vanellope von Schweetz (Сара Силвърман), млад проблематичен „бъг” от игра с бонбонени колички, който може би ще успее да научи Ralph, какво означава да бъдеш добър. Но дали Ralph ще разбере, че е достатъчно добър, преди да настъпи „край на играта” за всички?

Режисьор на „Разбивачът Ралф” („Wreck-It Ralph”) е Рич Мур („The Simpsons”, „Futurama”), а оригиналните роли озвучават Джон К. Райли, Джак МакБреър, Джейн Линч, Сара Силвърман и Джейми Елман.

Премиерата е 2 ноември 2012.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

4 Comments