Можеше да се очаква, че първите кадри от „Django Unchained” на Тарантино ще са в някой от доста дразнещите тийзъри на тийзърите, а то се оказа още по-лошо – едно от мега-досадните трейлър превюта на „ET”. Общо взето, когато става въпрос за подобни представяния, „Entertainment Tonight” държат първенството по тъпотия с глупавите си коментари. Но както и да е, първите кадри са си първи кадри. Вижте ги!

http://www.youtube.com/watch?v=dIGKwpwF1t8

Gentlemen, you had my curiosity. Now you have my attention!

„Индийд”! Тарантино има пълното ни внимание. Нямаме търпение да видим целия тийзър трейлър, който би трябвало да излезе утре вечер. Смятаме да оставим коментарите си за тогава. Да се надяваме само, че екипът на „ET” няма да говори и върху него.

Django Unchained” разказва историята на освободения роб Джанго (Джейми Фокс), който с помощта на изпечения ловец на глави Шулц (Кристоф Валц) се опитва да освободи жена си от лапите на Калвин Кенди (Леонардо ДиКаприо) – безмилостен робовладелец и собственик на клуб “Candyland”, в който жените робини се експлоатират като сексуални обекти, а мъжете участват в смъртоносни схватки.

Режисьор е Куентин Тарантино, а в ролите са Джейми Фокс, Леонардо ДиКаприо, Кристоф Валц, Самюъл Джаксън, Кери Уошингтън, Дон Джонсън, Джеймс Ремар, М. С. Гейни, Зои Бел, RZA, Том Савини, Джеймс Русо, Рекс Лин, Франко Неро и др.

Премиерната дата на филма е 25 декември 2012.

Повече подробности за проекта можете да научите от новините ни до момента.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *