Следим фантастичния екшън трилър „Looper” от години и до излизането на първия трейлър на филма възлагахме доста големи надежди – свързани най-вече с режисьора Райън Джонсън („Brick” и „Братята Блум”) – че ще видим нещо наистина интересно и интелигентно. Но рекламата, макар и да не ни разочарова напълно, не ни впечатли особено и ни напомни как други подобни, обещаващи фантастични проекти (като „Дилъри на време” и „Repo Men” например) в действителност се оказаха сериозни разочарования.

За наша радост обаче, най-новият международен трейлър на филма (представен от MSN UK) е отличен и връща надеждите, които таяхме в началото. Преди да го видите, имайте предвид, че той разкрива малко повечко от сюжета, но поне за нас е един от много редките случаи, в които това не е задължително недостатък.

http://www.youtube.com/watch?v=kYYoqCzGFeA

Определено сме доволни от това, което виждаме. Все още обаче не разбираме защо е трябвало да обезобразяват Гордън-Левит по този начин. Смятаме, че отдавна публиката е способна да приеме, че двама герои са един и същи човек, дори и да не си приличат съвсем.

И като казахме прилика, по-късно днес се очаква да дебютира и нов американски трейлър и ни е любопитно колко по-различен ще е той. Всъщност няма значение колко ще е различен, важното е да е поне толкова готин.

Looper” е мрачна фантастична история, в която пътуването във времето е изобретено, но е достъпно само на черния пазар. Престъпните босове от близкото бъдеще, които искат да се отърват от някого, го използват, за да изпращат своите жертви назад във времето, където те се ликвидират от наемници, наречени „Loopers”. Един от тези наемници е живеещият в охолство Джо (Джоузеф Гордън-Левит), който методично изпълнява задълженията си до момента, в който открива, че една от жертвите му всъщност е неговата по-възрастна версия (Брус Уилис).

Режисьор на „Looper” е Райън Джонсън, а в ролите освен Брус Уилис и Джоузеф Гордън-Левит ще видим и Емили Блънт, Пайпър Перабо, Гарет Дилахънт, Джеф Даниелс и Пол Дейно.

Премиерата е 28 септември 2012.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

4 Comments

  1. Много го чакам този филм. Преди месец гледах Brick и останах като гръмнат. Много интелигентен и грабващ филм ,след това видях че е правен почти с джобни и имайки предвид заснемането ,много го уважавам Джонсън .

  2. Много искам да му се получат нещата. Имаме нужда от някаква (свястна) подобна фантастика. 🙂