Миа Васиковска и Джена Малоун

Колкото и да не ни се иска да „повдигаме булото” над историята във втората част на „Игрите на глада”, нужно е да го сторим, за да обясним коя е Джоана Мейсън. От окръг 7, производители на дървен материал; тя е спечелила своите Игри, като „много убедително се представя за слаба и безпомощна, за да не й обръщат внимание, после показва изключителна способност да убива”. Да, ще има още победители, и още едни Игри на глада – юбилейните 75-и, обаче спираме с подробностите, за да не издадем част от развръзката.

Именно за ролята на Джоана се спрягат повечето момичешки имена – Миа Васиковска, Зоуи Агелики (моделко-актриса с шведска и гръцка кръв, която тепърва щв гледаме в „R.I.P.D.” и вероятно „Percy Jackson: Sea Of Monsters”) и Джена Малоун. Според Entertainment Weekly Васиковска не е на разположение и дори не й е отправяна покана; Агелики може и да се впише в предизвикателния образ с тези пълни устнички и леко мръснишки поглед; Джена я помним от по-ранните й изяви в „Контакт” и „Гордост и предразсъдъци” на Джо Райт, и след като има вече опит в сравнително по-мащабни продукции като „Sucker Punch” – като нищо може да грабне ролята.

Зоуи Агелики

Междувременно плъзна странно-грозен слух, че рапърът с актьорски опити L’il Romeo също е спряган за роля? Самият той споделя, че се е срещнал с Lionsgate, но нищо повече няма каже, защото му било забранено. Може пък да си прави евтина ПР-акция момчето – справя се кой както умее, но ако наистина решат да го включат в актьорския екип на предстоящите два филма, тогава вече ще зададем по-сериозно въпроса за менталното здраве на продуцентите зад „Игрите на глада”.

За момента все още не е ясно кой ще влезе в ролята и на „живата легенда на Панем” Финик Одеър, професионален трибут от риболовния окръг 4, който е на около 24 годишна възраст – идеален прицел за актьори като Арми Хамър, Тейлър Кич и Гарет Хедлънд (поне за тях се говореше). Във връзка с новия гейм-мейкър Плутарх Хевънсбий и опцията за Филип Сеймур Хофман вече сме споделяли. Ще има и още спекулации, и още информации докато започнат снимките под режисурата на Франсис Лоурънс в късното предстоящо лято. А и след това, разбира се – чак до премиерата на 22 ноември 2013 година.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments