Дюжарден

И защото много обичаме да си изпълняваме обещанията, споделяме отличната новина – Жан Дюжарден ще се присъедини към екипа на проекта на Леонадро ДиКаприо „The Wolf Of Wall Street”. Вече знаете, че режисурата бе поета от Мартин Скорсезе, а разказът е посветен на живота на брокера Джордан Белфор. Той изкарва състояние на Уолстрийт и става един от многото мултимилионери, попаднал на мушката на ФБР заради банкова корупция и мафиотски сделки (като залитанията към секс-наркотици-и-алкохол са включени в програмата „по дифолт”).

Мемоарите на Белфорт са адаптирани от Терънс Уинтър, в актьорския екип са ДиКаприо, Джона Хил и Кайл Чандлър, а Дюжарден ще упражни английския си като „учтив и очарователен швейцарски банкер”, който препира парите на компанията на ДиКаприо (в ролята на Белфор).

Следим отблизо развитието на проектите, свързани с Дюжарден „The Players” на Азнависиус, който ще бъде разпространяван в Щатите от The Weinstein Company, римейка на Клод Бери „One Wild Moment”, подписан от Венсан Касел, и подготвяния трилър „Mobius” с участието на Тим Рот и Дюжарден, за който се надяваме скоро да научим повече подробности. А снимките на „The Wolf Of Wall Street” ще стартират в летните месеци на 2012.

И като бонус за всички, които не са се срещали с образа на „универсалния лош” в киното, ето интерпретациите на Жан Дюжарден, някои кадри, които не са намерили място в „The Artist“, както и един „мейкинг“ – разбира се на френски.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

4 Comments

  1. Не съм гледал Артистът, но негов любим филм ми е 99 франка! Смятам, че и в случая ще направи интересна роля 🙂