Бат Арни раздава правосъдие в „The Expendables 2”

Падаме си по така наречените „in jokes” – размяната на реплики между Уилис, Шварценегер и Сталоун: „Дай работата на моя приятел тук, той обожава да си играе в джунглата” и последвалото „Какъв му е проблемът” и „Иска да е президент”, е един от любимите ни моменти в „The Expendables” – но ни се струва, че не бива да се прекалява с тях.

За какво говорим? За новия удължен ТВ спот на „Expendables 2”, в който бат Арни е подложен на една от собствените си иконични реплики.

You are terminated”? Абе, ей, къде отиваш ти, бе? Тръгнал той да цака Бат Арни с „one liner”-и. При това с неговя собствен. На краставичар краставици ще продава.

Добре де, може и да е забавно, но наистина мислим, че не е много гот да се прекалява. Айде, едно „I’m back” може да преглътнем, но това? Оставаше накрая да чуем и едно “Hasta la vista, baby”… Всъщност, ако репликата не беше подадена от Тери Крюс, Арни щеше да го „смоукне” именно така.

Режисьор на „The Expendables 2” е Саймън Уест („Въздушен конвой”, „Дъщерята на генерала”), а в ролите са Силвестър Сталоун, Джейсън Стейтъм, Джет Ли, Чък Норис, Долф Лундгрен, Тери Крюс, Ранди Котюр, Лиам Хемсуърт, Жан-Клод Ван Дам, Брус Уилис и Арнолд Шварценегер.

Премиерата е 17 август.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

11 Comments

  1. (Crews)
    – You are terminated.

    (Arnold)
    – In your dreams.

    Ха-ха! Нямам търпение, това си ми е номер 2 на най-очакваните филми това лято! 🙂

  2. Брус е поне класа над всички(от всякъде), Ван Дам като че ли ще да ми хареса, дядо ти Чък с тая боядисана брада е няма думи, всички други са си на нивото.
    п.п
    В никакъв случай на бързайте с ревюто на Прометей, изчакайте поне 2 седмици.

  3. Странно е като можеш да идентифицираш към 90% от местата, където са снимали…

  4. Ревю за Прометей не ви трябва ,ако очаквате много от него ще бъдете разочаровани .Вместо да има повече отговори за пришълеца се задават само повече въпроси .Има няколко яки момента , но докато ти стане интересно ,дига ти се адреналина и сменят сцената .3D то е ненужно ,ако сте фенове на пришълеца , ще бъдете много разочаровани .
    Не чакайте ревюто на филма , защото въпреки всичките минуси има какво да се види , пак е качествена фантастика . Всъщност ревю има скротума !!

  5. Да, без да искам прочетох ревюто на скротума…напук на обичайните му мозъчни пръдни, това беше що-годе четивно и изненадващо обосновано докато гасеше „Прометей“.

    Лошото е, че silver – към когото имам пълен респект, също анатемоса суеверната нотка на филма, барабар с всичко останало, след което съвсем ми клепнаха ушите и ученическият хайп умре.

    Дринов, сега всички към тебе гледат.

    /и за да не е offtopic: баси, тия колко са си опъвали лицата, не е реално/

  6. ехааа – „всички към тебе гледат“ си е култово признание, наистина 🙂

    аз пък ще взема да ги гледам отново тия дядовци – най-малкото заради подобни лафове 😛
    и ‘щото Чък Норис не бива да се изпуска, нали 8)

  7. „Суеверната нотка“ е доста преекспонирана … и при положение, че 70% (не съм сигурен точно за процентите, но схващате идеята) от аудиторията е вярваща, щеше да е доста смело от страна на Ридли да не допусне този елемент ….

    Айде Дринка … за да си в крак с модата – пусни поне тийзър на ревюто 🙂

  8. Колкото повече виждам от този филм, толкова по-смешно ми става..