«

 

»


Нов трейлър и плакати на „Ледена епоха 4”

от fpsy » 08.06

Ледена епоха 4: Континентален дрейф” („Ice Age: Continental Drift”) е проект, който не ни вълнува особено – последният трейлър ни беше доста безинтересен – но продължаваме да го отразяваме, първо защото знаем, че има доста фенове у нас (да не говорим за любимия на всички Скрат) и второ, защото колкото и да се дърпаме, ще отидем да го гледаме и сме сигурни, че дори ще пуснем някоя и друга усмивка.

Имайки предвид това ни отношение, нямаме намерение да анализираме и коментираме най-новия трейлър на филма, а просто да ви го представим. Вижте го.

В „Ледена епоха 4: Континентален дрейф”, суперобичаните герои от „Ледена епоха” – Мани, Диего и Сид – се впускат в най-голямото си приключение до момента, когато невиждан катаклизъм разцепва целия континент. Разделени от останалата част от стадото, приятелите използват айсберг като импровизиран кораб. Той ги отвежда на епично морско приключение, в което се изправят пред екзотични морски създания, откриват прекрасни нови светове и влизат в битка с безмилостни пирати. А новата среща на Скрат с неговия вечно изплъзващ се жълъд го изпраща на места, където нито един катеричи крак все още не е стъпвал.

Вижте и няколко плаката на филма!

Ледена епоха 4: Континентален дрейф

Ледена епоха 4: Континентален дрейф

Ледена епоха 4: Континентален дрейф

Ледена епоха 4: Континентален дрейф

Ледена епоха 4: Континентален дрейф

Ролите на български се озвучават от Христо Мутафчиев, Койна Русева, Николай Урумов, Мариан Маринов и Георги Тодоров.

Премиерата е 4 юли 2012.


сподели във facebook


Още по темата

Пусни коментар

(2 коментара)

  1. SnaL 06/08/2012 at 11:34

    гей шегички и в анимациите…

  2. Дринов 06/11/2012 at 12:30

    Що не? Нали и възрастните трябва да се забавляват на филма. :)
    Те децата няма да разберат?

Часът на героите / The Finest Hours

wordpress