Преди няколко дни видяхме една изключително любопитна снимка на възрастен Инженер от сцена, която не е намерила място в окончателната киноверсия на „Прометей” – снимка, която даде начало на нови теории и дебати, свързани с филма. Сега получаваме нов поглед към същите тези Инженери, но за съжаление, отново нямаме никаква информация какво точно представляват те и каква е тяхната роля в събитията от началото на филма.

Последните спекулации, свързани с темата, са, че възрастните Инженери ще имат основна роля във втория филм (ако видим такъв), но техният образ ще е доста променен. Това било и една от основните причини сцените с тях да бъдат изрязани. Вероятно малко повече подробности ще можем да научим, когато излезе Blu-ray на филма.

Прометей

Прометей

Една от другите причини, заради които очакваме Blu-ray изданието на филма, е, за да получим по-задълбочен поглед върху създаването на филма и по-специално техническата и визуалната част, които без никакви уговорки са просто фантастични. За съжаление обаче за това ще трябва да почакаме още малко. Добрата новина е, че поне можем да вкусим малко от това, което ни очаква, с две кратки клипчета, посветени на визуалните ефекти на филма.

Завършваме новината с още една фантастична галерия с концептуално изкуство от филма.

Все още можете да хванете„Прометей” в кината, ако разбира се, вече не сте го направили.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

10 Comments

  1. Като гледам ще направи не повече от 320 млн приходи , а дали ще са достатъчни за 2 част hmm. Ако филмът беше това , което всички очакваха резултатът щеше да бъде къде , къде ..

  2. При положение, че струва 120 млн., резултатите ми се струват повече от задоволителни … естествено винаги може и по-добре 🙂

  3. да но 120 е само производствения , за реклами не знам колко .Но се надявам да има втора част 😀

  4. Разбира се, че трябва да има втора част – трябва да се редуват на трилетки – Джеймс Бонд, Мисията невъзможна и …форма на Пришълец!

  5. Вярно, че рекламната стратегия беше много мащабна, но пак ми се струва, че най-малкото са дублирали всички разходи ….

  6. Не мога да кажа, защото не съм работил по кампанията. 🙂 🙂
    Не, сериозно, не съм се интересувал какъв е бюджета за реклама. Със сигурност обаче потрошиха доста пари. 🙂

    @SnaL
    На всеки три години Пришълец? Аз съм за! 🙂 За да видим дали могат да го докарат до по-тъп от „AVP-R“ 🙂

  7. За Men in Black 3 са дали 150 и тука сигурно е между 100-150 , ако не и повече понеже имаше доста по-голяма рекламна кампания , но иначе не се връзва 120 бюджет и повече за реклами . А иначе Дринов колко залагаш , че ще искара и дали ще е добре според теб в зависимост от вложените пари 😀

  8. Моите начални предположения (и надежди) бяха за 175 млн., но действителния резултат ще е доооста по-малък. Най-вероятно ще приключи с 120-130 млн. В световен мащаб май-ще докара 300. Според мен, за подобен род филм, това е успех.