Ако сте фенове на „Пришълецът”, значи следите развитието на „Прометей” доста отблизо и си отбелязвате всяка връзка между двата филма, колкото и малка да е тя. Една от тези връзки е „Weyland-Yutani” или иначе казано „компанията” с главно ЪТ.

Както вероятно знаете обаче, действието на „Прометей” се развива преди сливането на двете корпорации (няколко момента от корпоративния таймлайн ни навеждат на мисълта, че то може да не е станало безболезнено) и основна роля във филма ще имат „Weyland Industries”, които финансират експедицията на кораба „Прометей” и произвеждат първите андроиди (те самите предпочитат названието „синтетичен човек”).
Как и какво правят „Yutani” през това време не е особено ясно, защото досега по никакъв начин не бяха свързани със сюжета. Всъщност те и сега продължават да не са, но името им изненадващо изскочи в едно доста любопитно viral видео. Вижте!

Хъъм, какво излиза? Че „Yutani” са някакъв „GSM” оператор от ново поколение? Или са отговорни за софтуера, който направо дисектира Шоу? Какъвто и да е случаят, ние сме заинтригувани.

Вижте и няколко нови снимки.

Прометей

Прометей

Прометей

Прометей

Прометей

Прометей

Режисьор на „Прометей” („Prometheus”) е Ридли Скот, а в ролите ще видим Нуми Рапас, Майкъл Фасбендър, Чарлийз Терън, Идрис Елба, Гай Пиърс, Логан Маршал-Грийн, Рейф Спол, Шон Харис, Кейт Дики, Бенедикт Уонг и Патрик Уилсън.

Премиерата е 1 юни 2012.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

3 Comments

  1. the final budget sits at $120-130 million , WTF последно колко е тоя бюджет , един път 150-160 , друг път 200-250 и сега падна на 120 млн …..

  2. @hristiqn
    Бюджетите винаги са мъглява работа, да знаеш. Цифрите винаги са приблизителни! 🙂

    @Milbo
    10х! 🙂