Докато американските зрители на среднощните IMAX прожекции на „Мъже в черно 3” би трябвало да са се насладили на 6-минутно превю на „Невероятният Спайдър-мен” („The Amazing Spider-Man”) на Марк Уеб, за нас, обикновените хорица, остават далеч по-скромни реклами като най-новия австралийски трейлър на филма. Като се замислим обаче, ако тези шест минути са били нещо от рода на 4-минутно „супер превю”, няма да съжаляваме, че сме ги изпуснали, още повече, че този трейлър предлага няколко любопитни, невиждани досега сцени и кадри.

http://www.youtube.com/watch?v=32nyLBiAU1w

Както и предишните трейлъри на филма, този също ни допада и вярваме, че този (смятан от доста хора за ненужен) „рибуут” ще бъде приличен. На този етап, в противното може да ни убеди само самият филм.
Вижте и три нови снимки, включително и един интересен кадър на основния злодей на филма, д-р Конърс a.k.a The Lizzard.

Невероятният Спайдър-мен - Рис Ифанс

Невероятният Спайдър-мен

Невероятният Спайдър-мен

Като повечето тийнейджъри на неговата възраст, Питър се опитва да разбере кой е и от къде е дошъл. Стараейки се да научи повече за миналото си, той разкрива тайната на баща си… тайна, която в крайна сметка ще предначертае съдбата на Спайдър-мен. Това е първият от поредица филми, които разкриват друга страна от историята на Питър Паркър. На 3 юли 2012 започва новата история.

Режисьор на „Невероятният Спайдър-мен” е Марк Уеб („500 мига от пролетта”), а в ролите ще видим Андрю Графийлд като Питър Паркър/Спайдър-мен, Рис Ифанс като д-р Конърс/The Lizzard, Ема Стоун и Денис Лиъри като Гуен Стейси и баща ѝ, Мартин Шийн и Сали Фийлд като чичо Бен и леля Мей, Ирфан Кан като д-р Рата и Кемпбъл Скот и Ембет Дейвиц като родителите на Питър.

Българската премиера на филма е 6 юли 2012.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *