Anchorman: The Legend of Ron Burgundy” не е най-популярният филм у нас, но сме сигурни, че и той има своите почитатели – ние сме едни от тях, макар че ни трябваше известно време, за да го оценим по достойнство – които ще останат супер доволни от завръщането на новинарския екип на „Канал 4”.

Направо не е за вярване как, след години прекарани в „development hell” и след дефинитивното „it’s not gonna happen” на Уил Феръл от преди година, „Anchorman 2” – озаглавен „Anchorman: The Legend Continues” – все пак се превърна в реалност, при това само броени дни след изненадващата поява на Рон Бъргънди при „Conan”. И на всичкото отгоре, вече разполага с плакат и два тийзър трейлъра.

За да не останете с грешно впечатление, че след като има трейлъри, филмът е едва ли не готов и скоро ще е в кината, трябва да кажем, че това, което виждате по-горе, са свръх-ранни тийзъри, които имат за цел само да ви подгреят. Истината е, че сценарият на филма тепърва ще се пише и за срещата с любимите кретени ще трябва да почакате малко повече. Премиерата е предвидена за 2013-а.

Последно вижте и споменатия постер.

Anchorman 2 - плакат

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. Първият филм беше болезнен, при това не в добрия смисъл на думата,…