Извинете езика ни, но, ебаси! Току що бяхме отнесени от първото промо на мега-очаквания „The Master” на Пол Томас Андерсън, което показва две неща: първо, че „Пи Ти” е абсолютен гений и един от най-талантливите режисьори, работещи в момента, и второ, Хоакин Финикс е уникален актьор и се радваме, че приключи с творческия си експеримент да се пенсионира и да се прави на луд. Само дето, гледайки кадрите не сме много сигурни, че второто е било престорено.

Ама какво сме се раздуднали, вижте за какво става въпрос!

Казахме ли ви?! Луд! Ако зависеше от нас, още на секундата бихме му връчили „Оскар”-а. И добрата новина тук е, че няма да е само той. На фестивала в Кан избрани хора са имали възможност да видят четири минути от филма (боже, как само ги мразим тези хора) и отзивите са, че и Ейми Адамс и Филип Сиймур Хофман са сигурни претенденти за големи награди. Не, че сме очаквали друго…

А музиката на Джони Грийнуд? Най-доброто определение, което чухме за нея, е „така звучи параноята”!

Знаем, че за много филми казваме, че са сред най-очакваните за годината – какво да се прави като 2012 е просто безпрецедентна що се касае до проекти, които са ни страст, но „The Master” е нещо специално. Честно казано, ако точно сега ни питат какво искаме да гледате, „Прометей”, „Космополис” или него, доста ще се почудим, което (ако ни следите редовно) би трябвало да ви говори нещо.

Преди да завършим, искаме да ви представим това, което за нас простосмъртните минава за първи поглед към героя на Филип Сиймур Хофман. Става дума за няколко фрейма, идващи директно от монтажната, където в момента монтажистката Симон физически монтира 65-милиметровия негатив.

The Master - 65-милиметровия негатив

The Master - 65-милиметровия негатив

Ако вие виждате нещо, евала, защото ние не можем да видим нищо, камо ли пък Хофман.

The Master” разказва за харизматичен интелектуалец, който след като става свидетел на ужасите на Втората световна война, се завръща в Америка в търсене на себе си и създава нова вяра. Режисьор е Пол Томас Андерсън („Буги нощи”, „Магнолия”, „Ще се лее кръв”), а в ролите са Филип Сиймур Хофман, Хоакин Финикс, Ейми Адамс, Лора Дърн, Дейвид Варшофски, Джеси Племънс, Лена Ендре и др.

Премиерата е 12 октомври.

Повече за филма може да прочетете в новините ни до момента.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

10 Comments

  1. Копеле, какво не виждаш? На позитива (или „обърнатия“ от вас негатив) се вижда Хофман 😉 Е, вярно, не мога да кажа какви са на цвят очите му, но пък в центъра, между „отворените врати“, явно стои неговата фигура 🙂

  2. Дори не смея и да си помисля колко нелепо велик ще е този филм.

    Имам чувството, че накрая на годината когато всичко е казано, направено и изгледано, нищо няма да може да се доближи до вече сигурния нов монументален шедьовър на Пи Ти.

    Даа, гарантирано грандиозните Прометей, Хобитът, Джанго, Космополис и другите свръхочаквани змейове на 2012 май ще паднат под сянкага на Мастъра.

    „Ще се лее кръв“ за мен си остава най-добрият филм на миналата декада. Не мога да се сетя за по-добър.

  3. Не знам защо чак толкова раздухте този въпрос и сте толкова афектирани, че говорите чак па толкова възвишено, пресилено и прехвалено.
    Не че филма няма да е хубав и интересен, но нека не бързаме с изводите и приказки за отнасяне по безобразен начин, защото не е редно и може да грешим понякога. Пък и
    Трейлърчето е интересно, но не видях почти нищо в него. То затова е тийзър… 😉
    Почти нищо не разкрива освен идиотската физиономия на Финикс, който говори за две неща наистина.. Или съм много луд, страдам от дълбока шизофрения и наистина не знам какво е станало или що па на взема да се праа на ударен белким ми поверват.
    Каквато и да е истината аз смятам, че филма ще е интересен, но просто не бива да бързаме със заключенията според мен и нека бъдем по умерени (моля на никого не давам акъл или пък го поучавам, моля да бъда извинен), защото засега не знаем почти нищо за филма и какво представлява той 😉
    Това, което видях на мен ми хареса, но ще изчакам да излязат повече подробности за филма за да съм сигурен в нещата 🙂
    Пи Ти ми е един от любимите режисьори и смятам, че ще се е справил отлично, но нека не бързаме 😉
    П.С. Беше ми интересно да разбера за част от историята 😉

  4. Нямам нищо против Хоакин Финкис да ме смаже в комплект с ПТ Андерсън. Многообещаващо промо, да. Да идват насам, да не се моткат с монтажи и други.

  5. @heinrich
    What in Heaven’s name are you talking about?!!!

    @legrandelf
    Да, бе! Вижда се дръжки! Ако някой не ти беше казал, че това е Хофман, щеше ли да го познаеш? 🙂

    @Vladi
    „Мастърът“ ще е ОГРОМЕН, ама няма да е по-голям от „Пронетей“. 🙂 🙂 Дори и да е по-добър като кино! 🙂

    @Лора
    Евала! 🙂

  6. Леле Хоакин Финикс, колко много е остарял!Наркотиците и алкохола са го съсипали направо 😀

  7. @Дринов
    Айм толкоинг абаут за същото, което стана с „Прометей“. За това толквам абаут 😉
    Мисля, че ме „капишваш“ напълно. Затова казвам да го караме по-полека 😉