Само месец ни дели от родната премиера на „Пираня 3DD” – нещо, което не вярвахме, че ще се случи, особено след финансовия провал на абсолютно култовата първа част (вярно е, че тя дойде с огромно закъснение, но все пак) – но честно казано, вече едвам ни свърта. Просто нямаме търпение да се поразтоварим малко с простотийки, цици и „gore”.

Докато чакаме, ви предлагаме да се позабавлявате с два клипа от филма, фокусирани върху легендата Дейвид Хаселхоф (единият от тях е тотална гавра с най-култовия му образ на Мич Бюкянън от „Baywatch”), с едно интервю (или нещо такова, честно казано не знаем как другояче да го определим) с абсолютно нередовния Гари Бюси – как този човек е на свобода не ни е ясно – и накрая с една нова партида снимки.



След като се пробуди по време на лятната ваканционна екстраваганца при езерото Виктория, пасажът кръвожадни пирани се насочват нагоре по течението, където търсят да си устроят пир в „Big Wet” – местен воден увеселителен парк, където щом се отнася за забава, „nobody does it wetter”. Въпреки че са дошли да се понамокрят, да се понапият и да понамажат, персоналът и гостите получават повече отколкото могат да понесат, когато се изправят срещу най-свирепите и кръвожадни пирани до момента. Трио, съставено от изключително волевата Мади и нейните приятели Бари и Кайл, трябва да се гмурне и да се опита да се справи с човекоядните същества… Но могат ли те да бъдат спрени?

Режисьор на „Piranha 3DD” е Джон Гулагър („Feast” и двете му продължения), а в ролите ще видим ветераните от първия филм Кристофър Лойд, Винг Реймс и Пол Шиър, както и Гари Бюси, Катрина Боудън, Даниел Панабейкър, Дейвид Кехнър, Меган Танди и разбира се, Дейвид Хаселхоф, за който се надяваме да умре подобаващо.

Премиерата е 15 юни 2012.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. Един то най-тъпите филми, които съм гледал на кино, но доказващ, че е нужен мозък дори за нещо забавно и дебилно като първия филм. Получава две от десет звездички – една и половина за Мич и половин за Реймс.

  2. От мен половин за Мич, николко за Реймс и Шиър – участието име меко казано излишно и глупаво – и поне две за сцената с отрязаната глава и попадането и в циците на мацката. 🙂