Аштън Къчър и Стив Джобс

Jobs” (още известен като „Jobs: Get Inspired”) на режисьора Джошуа Майкъл Стърн е проект, към който не изпитваме почти никакъв интерес, не защото смятаме, че Аштън Къчър е напълно неподходящ за ролята – много хора помислиха, че изборът му е шега, тъй като беше обявен на първи април, но ние не сме от тях – а защото точно в този момент нямаме нужда да гледаме биографичен филм за Стив Джобс.

Уважаваме човека (и паметта му) и се прекланяме пред гения му, но смятаме, че тук-там се намират няколко съвсем прилични филма по темата – както игрални, така и документални – и наистина не виждаме смисъл от нов, само защото човекът умря наскоро и някой трябва да изкара кинти покрай това.

Но както и да е, не искаме да мрънкаме излишно. Това, че сме на подобно мнение, не означава, че не можем да отразим филма подобаващо, затова ви представяме първите снимки на Къчър (или Кучър, ако предпочитате) от снимачната площадка.

Аштън Къчър като Стив Джобс

Аштън Къчър като Стив Джобс

Аштън Къчър като Стив Джобс

Стив Джобс

Намираме известна прилика между Къчър и Джобс, но както знаем, физическата прилика не винаги е от съществено значение – справка Хоакин Финикс като Джони Кеш в „Walk the Line”. Ще изчакаме да видим някой друг трейлър и тогава ще решим дали Къчър се справя със задачата.

Още веднъж, режисьор на филма е Джошуа Майкъл Стърн, а освен Аштън Къчър, ще видим и Джош Гад като Стийв Уозниак.

Премиерата е насрочена за пролетта на 2013-та.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

3 Comments

  1. @Влади
    Нищо му нямаше, беше повече от прекрасен, просто визуално няма нищо общо с Джони Кейдж. Това е доказателство, че физическата прилика не е най-важната – помага като я има, но не решаваща.

    @MKT
    Да, Уайли беше готин.