Трейлър на „Невероятният Спайдър-мен” плюс плакати и снимки

от на 2012-05-04
 

От Sony представиха нов, трети поред трейлър на „Невероятният Спайдър-мен” („The Amazing Spider-Man”) на Марк Уеб, който разкрива малко повече около историята, и, честно казано, изглежда перфектно.

Още от самото начало на проекта, когато бе обявено, че той ще бъде по-мрачен от трилогията на Сам Рейми, ние сме едни от поддръжниците му, а последвалите реклами, макар и не особено впечатляващи, не ни разочароваха и успяха да ни убедят,че създателите на филма определено са на прав път и има доста големи шансове, за разнообразие, да видим един качествен, пък бил той и ненужен рестарт на поредицата.

Сега обаче, след този нов трейлър, за първи път сме наистина развълнувани от предстоящата среща със Спайди.

Подобрението в POV кадрите и „web-swinging”-а е направо невероятно. Нямаме търпениеда видим как ще изглеждат на 3D.

Като допълнение ви предлагаме да видите първите официални снимки на основния злодей във филма д-р Конърс/The Lizzard, които обаче са разочароващи, не за друго, а защото приличат на кофти скрийншотове – ако нямахме толкова работа, от по-горния трейлър щяхме да направим няколко далеч по-добри и доста по-вълнуващи.

Невероятният Спайдър-мен

Невероятният Спайдър-мен

За финал, хвърлете едно око и на три нови плаката от филма!

Невероятният Спайдър-мен - плакат

Невероятният Спайдър-мен - плакат

Невероятният Спайдър-мен - плакат

Като повечето тийнейджъри на неговата възраст, Питър се опитва да разбере кой е и от къде е дошъл. Стараейки се да научи повече за миналото си, той разкрива тайната на баща си… тайна, която в крайна сметка ще предначертае съдбата на Спайдър-мен. Това е първият от поредица филми, които разкриват друга страна от историята на Питър Паркър.На 3 юли 2012 започва новата история.

Режисьор на „Невероятният Спайдър-мен” е Марк Уеб („500 мига от пролетта”), а в ролите ще видим Андрю Графийлд като Питър Паркър/Спайдър-мен, Рис Ифанс като д-р Конърс/The Lizzard, Ема Стоун и Денис Лиъри като Гуен Стейси и баща ѝ, Мартин Шийн и Сали Фийлд като чичо Бен и леля Мей, Ирфан Кан като д-р Рата и Кемпбъл Скот и Ембет Дейвиц като родителите на Питър.

Българската премиера на филма е 6 юли 2012.

коментари
 
Отговорете »

 
 • Ivcho
  2012-05-04 at 11:45

  Някой май има махморлук! 😀 😀 😀

  Отговор

 • MadMax
  2012-05-04 at 12:02

  Постерите на който и да хванеш „Spiderman“ изглеждат абсолютно идентични … никаква креативност.

  Отговор

 • suicidal
  2012-05-04 at 12:15

  Не знам защо си развълнуван, ама на мене ми изглежда по-глупав и от предишната поредица. Тотално НЕразвълнуван съм. А постерите са направо клише на клиешето.

  Отговор

 • 2012-05-04 at 12:23

  Абе супер изглежда (като трейлър), има страхотна атмосфера и екшънът е сила. Факт е обаче, че без по-панаирния Спайдър-мен на Сам Рейми нямаше да имаме този по-сериозен и реалистичен Спайдър-мен на Марк Уеб. Същото беше с Бъртън-Нолан. В което няма нищо лошо де.

  Отговор

 • 2012-05-04 at 12:50

  Абсолютно съм съгласна с Дрин и Узи!
  И пак да кажа – Андрю е момче с бъдеще 😛
  Очаквам филма с нетърпение 😉

  Отговор

 • 2012-05-04 at 16:30

  От този трейлър изглежда, че новия Спайди ще е на светлинни години пред трилогията на Рейми. Или поне така ми се иска 😉

  Отговор

 • Лъчо
  2012-05-04 at 16:41

  Няма да давам мнение за трейлъра понеже и аз като много други хора чакам филма с нетърпение. Не мисля, че ще стигне нивото на Рейми, но 2ро място пак е добре 😉
  Пиша коментар главно във връзка с прическата на Андрю Гарфийлд. Не мислите ли, че е супер СМЕШНО как са избрали този актьор с такава огромна коса, а всъщност когато си сложи маската главата на Спайди изглежда като малко яйце. И в момента, в който си свали маската – БАМ – избухва една грива дето едвам се укротява 😀 😀 Само това ми е забележката – трябваше да го поострижат малко човека иначе е добър избор за П.Паркър.

  Отговор

 • 2012-05-04 at 16:43

  Абе, Лъчо, бе! Косата му е CGI.

  Отговор

 • 2012-05-04 at 18:32

  @Ivcho
  Какво имаш предвид? И кого наричаш пияница? :)

  @MadMax
  Според мен първият тийзър постер го биваше доста. Креативен е! :)

  @suicidal
  Ами аз по принцип се кефя на Спайдър-мен и тук виждам неща, които ми се щеше да видя в трилогията на Рейми. :) Ти к’во не му харесваш?

  @UZUMAKI
  Щом ти го приемаш, значи всичко е наред! :) :)

  @Svetly
  Дано му се получат нещата на Гарфийлд! :)

  @MCFOXXX
  Така ще е! :) :)

  @Лъчо
  Ха-ха-ха-ха! Ти си луд! Да не си фризьор? :) :)

  Отговор

 • Лъчо
  2012-05-04 at 19:11

  @ UZUMAKI
  Като гледам ДОСТА неща ще са CGI в този филм 😀

  @Дринов
  Не съм фризьор слава Богу – уж архитект ще ставам,просто момчетата от Spill.com споменаха за тоя гаф и реших да споделя с вас. Наистина е нелепо! 😀

  Отговор

 • Gloripeace
  2012-05-04 at 21:00

  Римейк се прави на класика, за да се възроди интересът. Но.. 10 г. след 1-вия филм? Историята на Оригинала си е повече от добра! Затова и ще я използват отново.. просто е твърде скоро! А щеше да е много по-хубаво нов сценарий и филм, без да се повтарят. Но.. всичко е заради 3Д-то! Новата версия ще е лъскава & ефектна, след 5 години ще направят 3-ти римейк на 60 fps .. постоянно ще презаписват филма, докато го изтъркат в стремежа да го направят перфектен. И всеки следващ ще е по-печаливш, защото това е масовата публика и се търси! Супер герои – супер приходи – давайте филми! Сега толкова са се престарали да го изпипат, че прилича на анимиран в стил новия Беоулф..
  Но така е по-добре, отколкото да постконвертират 1-вия филм за 3д – поне ще е нещо свежо. И залагат на сигурно, нещо известно. Нов герой трудно може да се наложи. А не да се чудят и много „кой беше Робин Хут-ът в Отмъстителите“. (Последно инфо: ще правят и нов Тарзан 3Д: „технологията “performance capture”, с която движенията на истински актьори се прехвърлят директно върху техните анимирани персонажи.“ – от автора на провала Джон Каруцаря = )
  Да, новите плакати са от предните филми, само малко са ги затъмнили, по-мрачни. А предварителният плакат наистина е оригинален! И аз ще гледам филма като излезе, колкото да видя дЕфектите или дали ще има нещо оригинално в сценария.. но не се знае дали ще го повторя след това..

  Авторът на комиска е видял паяк да се катери гъвкаво по една нишка и е получил вдъхновение за супер-сила. (то и Уолт Дисни – беден студент, квартира с мишки, и от там Мишока Мики Маус : )
  А Паячко ми харесва, защото като изключим подобрените сетива & сила, паяжината, която е „техническа“ част, той прилича много повече прилича на обикновен човек, не е чак неземен. Откъде го измислиха Невероятният!

  :P.S.: Всъщност това е 3-тият римейк, има koмедийна версия, но като фен на Оригинала, съм се смял от сърце! Отново познатата история, но пълна пародия. (има и други в този стил ; ) – изгледайте я, ако още не сте:

  „Superhero Movie“ (2008) „Супергеройски филм“

  :P.S.: 2: относно косата:
  http://i808.photobucket.com/albums/zz10/Gloripeace/bad_hair_day.gif
  „?“ на компресия [= xaxa

  Отговор

 • 2012-05-05 at 22:48

  Хареса ми! Надявам Спайдър-мен да има този хумор както в трейлъра го показа срещу крадеца,защото това също е основна черта на паяка да си играе с нервите на злодеите :) Като цяло засега не разочерова.Само да попитам другия злодей-Прото гоблин,защо не казаха нищо за него?

  Отговор

 • Лъчо
  2012-05-06 at 01:46

  @v1sk30
  Е не могат да разкрият всички тайни в трейлъра, нали? 😉 Той Марк Уеб си каза, че в този филм Гущера ще е основният злодей, но през цялото време (особено накрая) ще има хинтове за бъдещи злодеи. Все пак през 2014 ще видим продължение и да се надяваме, че Прото-Гоблина няма да е единствената изненада. :) (стискам палци за Карнидж или Морбиъс)

  Отговор

 • 2012-05-06 at 12:09

  По въпроса за римейка, поне е по-добре, че имаме нов злодей, който не сме виждали досега, защото можеше да има повторение. Макар че, бих се изкефил на нова, по-мрачна вресия на Док Ок, нищо че Молина е гениален. :)

  @Gloripeace
  „Superhero Movie“? Are you for real?

  @Лъчо
  Щом го показват как си сваля/слага маската в кадър, без намеса на ефекти, не виждам какъв е проблема с тази коса.

  @v1sk30
  Сигурно го подготвят за продължението. :)

  Отговор

Коментирайте