След известно забавяне, в момента рекламната кампания на „Невероятният Спайдър-мен” („The Amazing Spider-Man”) на Марк Уеб тече с пълна сила и от време на време изскачат любопитни неща (особено на viral фронта), които си заслужават да бъдат представени.

Е, не всичко, което ще видите по-долу е супер вълнуващо – плакатите особено са доста безинтересни и скучни – но все пак стават за подгряване на обявеното за утре 4-минутно превю на филма. Пък и смятаме на него да му обърнем по-сериозно внимание и да го представим самостоятелно и не искаме разни допълнителни неща да ни се пречкат.

И понеже заговорихме първо за превюто, вижте първо 30-секундния му тийзър.

Продължаваме с видео блог и viral клипче, посветени на главния злодей на филма д-р Конърс/The Lizzard, който е един от най-любопитните и в същото време най-притеснителни елементи, тъй като много хора не са съвсем сигурни, че харесват начина, по който е пресъздаден на екран. Ние обаче не сме от тях и се кефим на това, което виждаме.

http://www.youtube.com/watch?v=RIf_3aThoVQ

Завършваме със споменатите по-горе скучни character постери – този на The Lizzard става, но другите два са… meeeh. Сто пъти повече предпочитаме тези, които видяхме последния път и които отнесоха сериозни критики за това колко са неоригинални.

Невероятният Спайдър-мен - плакат

Невероятният Спайдър-мен - плакат

Невероятният Спайдър-мен - плакат

Режисьор на „Невероятният Спайдър-мен” е Марк Уеб („500 мига от пролетта”), а в ролите ще видим Андрю Графийлд като Питър Паркър/Спайдър-мен, Рис Ифанс като д-р Конърс/The Lizzard, Ема Стоун и Денис Лиъри като Гуен Стейси и баща ѝ, Мартин Шийн и Сали Фийлд като чичо Бен и леля Мей, Ирфан Кан като д-р Рата и Кемпбъл Скот и Ембет Дейвиц като родителите на Питър.

Българската премиера на филма е 6 юли 2012.

Невероятният Спайдър-мен

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *