Райън Рейнолдс е новият Шотландски боец?

от на 2012-05-28
 

Райън Рейнолдс

Няма смисъл да задълбаваме в абсурдните продължения и ТВ издънки на филм, чийто оригинален таглайн е „There can be only one” – истината е, че един римейк на „Шотландски боец” не е най-ужасната идея на Холивуд, особено след като режисьор ще е определено компетентният Хуан Карлос Фреснадийо. Крайно време е да се прехвърлим към най-новите подробности около проекта, особено след като се бавихме десетина дена и едва намерихме време да натракаме тази кратичка новина.

Разбира се, най-важният въпрос (по-важен дори от режисьора) е кой ще изиграе главната роля на безсмъртния планинец и, честно казано, не знаем какво да мислим за обявеното от Variety име – Райън Рейнолдс. Като цяло го харесваме момчето, но първо, както и преди сме казвали, нещо не му се получават главните роли, и второ, ако той е Шотландския боец… да, ще има екшън, но забравете за всякакви кървища, мрачна атмосфера и онова безсмислено “rated R” насилие, което всички толкова обичаме. Холивуд не би рискувал да отблъсне фенките. А Рейнолдс в главната роля, даже и с най-черния сценарий в историята на киното, пак ще е забавен и чаровен, че и три пръста отгоре. Или направо ще си е романтична комедия.

Сега въпросът е дали тази новина ще бъде официално потвърдена и след това, ако Рейнлодс наистина е новият Шотландски боец, кой ли ще е неговият Шон Конъри (и дали отново ще вземат истински шотландец за ролята на египтянин, когото да кръстят Хуан Санчес Вия-Лобос Рамирес)? И кой ще е техният Кланси Браун? Би било супер да е Кланси Браун, но не разчитайте много.

коментари
 
Отговорете »

 
 • Gogoto
  2012-05-28 at 14:56

  Хм, интересна новина. Първите два Шотландски боеца, въпреки къвищата, са ми едни от най-хубавите детски спомени (едно време нямахме такова извратено мислене като днешните хлапета, за жалост…) и въпреки, че сериала не беше нищо особено, пак ставаше за убиване на време в делничните следобеди. А относно Райън – според мен един доста по-драматичен Колин Фарел би бил доста по-сполучлив избор, просто както казвате, Райън просто не е за такива мрачни истории.

  Отговор

 • MadMax
  2012-05-28 at 17:20

  Колин Фарел като Конър МаКлауд звучи наистина доста по-добре от Райън Рейнолдс. А иначе за ролята на Шон Конъри има достатъчно добри изпълнители … аз поне веднага се сещам за Пиърс Броснан, Лиъм Нийсън и Джеф Бриджис :)

  Отговор

 • 2012-05-30 at 12:25

  Лиъм Нийсън би бил един жесток Рамирес! Гласувам с две ръце! :)

  Отговор

 • MadMax
  2012-05-30 at 12:27

  Разочароваш ме :) Трябваше да си махмурлия, не да ми гласуваш тука :) :)

  Отговор

 • 2012-05-30 at 12:39

  А-ха-ха-ха! Да видиш какво жертвам в името на този сайт! :) :)

  Отговор

 • 2012-05-30 at 15:24

  И аз съм „за“ Нийсън 😉
  И колкото да го харесвам Рейнолдс (подсещам за „Теория на хаоса“ и „Светулки в градината“, и „Деветките – The Nines“), не ми отива някак си за тази роля…
  Ама не че ни питат, де!
  Альоо, Жертвата – ти бързо изтрезняваш, май 8)
  Ама пък читателите са ти едни благодарниии! 😀 😛

  Отговор

 • 2012-06-01 at 12:33

  Ирония ли усещам? :)

  Отговор

 • 2012-06-01 at 13:03

  тц – лИбоффф :) 😛

  Отговор

Коментирайте