Нови злодеи за „Тор 2” и „Железният човек 3”

от на 2012-05-26
 

Андрю Хамилтън и Мадс Микелсен

Железният човек е първият от Отмъстителите на „Marvel”, който ще се завърне на екраните ни (май 2013), последван от Тор следващия ноември. Тази седмица и двата проекта обявиха нови попълнения към кастинга си и – какво съвпадение – все злодеи.

Първо започваме с „Тор 2”, просто защото самият актьор ни радва повече – според Variety Мадс Микелсен води преговори за ролята на основния злодей в продължението, но за съжаление, засега не са обявени никакви подробности за ролята му. Знаем със сигурност, че Локи на Том Хидълстън се завръща и според слуховете ролята му няма да е малка, но дали Тор ще трябва да се пребори с двама противници или братята ще се обединят срещу по-сериозна заплаха, никой не знае. Е, ясно е, че има и такива късметлии, но засега си мълчат.

Микелсен поне си знае работата, особено като злодей, докато втората част от тази новина, посветена на „Железният човек 3”, макар и по-подробна, е малко по-скучна – Ашли Хамилтън ще влезе в ролята на „Firepower”, пилот в костюм-прототип, създаден от правителството, който иска да си мери силите (чудесен евфемизъм, със сигурност по-добър от анатомичния израз, който ни дойде в първия момент) с Тони Старк. Ако се чудите кой е Хамилтън и дали трябва да го знаете, не, няма нужда. Повярвайте ни, не си заслужава дори да го проверявате.

Честно казано, малко сме притеснени за „Железният човек 3” – не е много сигурно какви точно ще са ролите на всички обявени досега звезди, но засега почти всички се спрягат за злодеи. Нещо много му гадняри му се събраха на този филм. Далеч сме от мисълта, че истината е един-единствен „Big Bad”, но последния път, когато гледахме филм по комикс с трима злодея, резултатът беше сериозно разочарование и се наложи пълно рестартиране на поредицата.

От друга страна, щом се получи – при това изключително добре му се получи на Джос Уидън, да е жив и здрав! – филм с 5-6 героя, може да стане и с толкова злодея. Ще видим.

коментари
 
Отговорете »

 

Коментирайте