Игра: „На 1 клик разстояние” на Александър Ненов (кой спечели)

от на 2012-05-17
 

Картинка за привличане на вниманието.

Играта приключи, „На 1 клик разстояние” на Александър Ненов спечели:

Снежана Христова

Представител на издателство „Изток-Запад” ще се свърже с нея с подробности как да получи наградата. Честито!

Интернет е необятна среда, претъпкана с какво ли не, но голите мацки далеч не са единственият плюс на дигиталното пространство. То е преди всичко съвършената възможност за бързо, ефективно и завидно трупане на капитал. Всичко, което е нужно, за да го постигнете, е находчивост… и един пътеводител за онлайн бизнес може да ви бъде особено полезен за целта.

В своята книга „На 1 клик разстояние” Александър Ненов защитава тезата, че в интернет има място за всеки; място, което не е ограничено, но и място, което е без привилегии: ако си добър, успяваш, ако си посредствен – губиш. Може би най-ценната характеристика на интернет като среда за развиване на бизнес е възможността, която той дава на хората с мечти, желания и силна мотивация да ги осъществят, инвестирайки скромни суми от 100-200 лв., да се конкурират, а понякога и да задминат корпорации и марки, инвестирали милиони в своите проекти. Предизвикателството да се прави бизнес в интернет се отдава само на най-кадърните; това е своеобразна война, която се печели от най-ловките и най-креативните. Ако обаче искате да спечелите „На 1 клик разстояние” (ревю!), няма да ви трябва нищо друго освен малко късмет и верен отговор на въпроса:

Кой актьор изпълнява ролята на милионера Марк Зукърбърг, създателя на Facebook, във филма „Социалната мрежа”:
а) Шая Лебоф
б) Джеси Айзенбърг
в) Майкъл Сера

„На 1 клик разстояние” на Александър Ненов

Любопитно: ИК „Изток-Запад” и авторът Ненов имат удоволствието да ви поканят на официалното представяне на книгата; събитието ще започне в 18 ч. на 10 май (четвъртък) в книжарница „Хеликон” на бул. „Цар Освободител“ №4. Всички желаещи са добре дошли!

коментари
 
Отговорете »

 
 • Снежана Христова
  2012-05-19 at 16:07

  Здравейте! Безкрайно благодаря и много се радвам, че аз спечелих тази книга! Моля, обяснете на имейла ми кога и от къде мога да я получа. От София съм. :)
  Благодаря!

  Отговор

 • 2012-05-25 at 10:30

  Моля, някой да ми обясни как да спечеля мацката от картинката за привличане на вниманието. 😀

  Отговор

 • 2012-05-27 at 18:23

  Това е мъжко дупе, което позира за женско. Още ли искаш да го спечелиш? :)

  Отговор

  • Емилия
   2018-03-20 at 18:04

   Книгата може да е интересна, но аз определено не съм е купила.


Коментирайте