Sin City 2

Не е за вярване, но след години слухове и отлагане, дългоочакваното продължение на „Sin City: Град на греха” наистина ще го бъде. Да, знаем, че това вече се чува няколко пъти, последвано от многозначителна тишина, но сега имаме официално прес-съобщение, което обещава, че „Sin City: A Dame To Kill For” на Робърт Родригес започва снимки това лято в Тексас (в „Troublemaker Studios” на режисьора), а кастингът започва другата седмица, което означава, че съвсем скоро ще пишем новини за завръщащите се звезди, както и вероятно за няколко нови лица.

За съжаление, няма кой знае какви новости за отбелязване около сюжета (знае се само, че едната от три отделни истории – в стила на първия филм – ще е „A Dame To Kill For”), но все пак едно официално потвърждение винаги си заслужава, а в случая има и няколко интересни коментара от екипа на филма. Ето какво казва Родригес:

„Първият въпрос, който ми задават навсякъде, е „Кога ще направите още един „Sin City”?” Още от момента, в който приключихме първия филм, искам да се върна към света, който Франк Милър създаде, но се чувствах длъжен на феновете да изчакам, докато не се намери нещо наистина изключително, което ще надхвърли техните, вече епични очаквания. „ A Dame To Kill For” със сигурност ще си заслужава чакането.”

Франк Милър потвърждава това обещание:

„Първият филм зашемети зрителите, които не бяха виждали нищо подобно. С Робърт ще преобърнем нещата и ще направим свирепо филмово изживяване, което ще надмине дори и оригинала.”

Един от продуцентите на филма ще е Александър Роднянски:

„Въодушевени сме от възможността да продължим взаимоотношенията си с Робърт Родригес и „Quick Draw Productions”. „AR Films” ще се погрижат за световното разпространение на „Sin City: A Dame to Kill For”, както и на „Machete Kills” на Робърт на фестивала в Кан през май.”

И за финал, малко празни, но пък мили приказки от Боб Уайнстийн:

„Зрителите искат „Sin City 2” от много време и повярвайте ми, чакането си заслужава. Това е единадесетото ми сътрудничество с Робърт за 16 години и той е мой добър приятел. Надявам се да продължим сътрудничеството и партньорството си и занапред.”

Ами, да видим!

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. Не знам вия кво мислите за Син сити, ама за мене тва е размазващ филм!!!!
    Осебенно играта Мики Рурк!!!! уникална. Това за мен е най добрата му роля!

  2. Рурк беше жесток, съгласен съм! Радостното е, че той ще се завърне за това продължение. 🙂 Жалкото е, че циците на Карла Гуджино няма. 🙁