Fuck you thunder you can suck my dick!

O, кеф! “Universal” представиха първия нецензуриран трейлър на дългоочаквания игрален дебют на любимия ни Сет МакФарлън (създателя на „Family Guy” и „American Dad”) и той е точно това, което искахме (и се надявахме) да видим – много забавни моменти и тонове простотийки.

Жесток. Все по-рядко успяваме да се забавляваме истински на каквито и да е комедии, но тук го направихме от сърце. Особено на момента с гръмотевиците, тъй като нас самите ни е страх, за което чeстичко си отнасяме подигравки.

Радва ни фактът, че всъщност Тед е „жив” вече 27 години, а не е някакво ново явление, което изведнъж да внесе сътресение в живота на Джон (Марк Уолбърг) – така психологическото измерение на „проблема” е далеч по-сложно и интересно. Изненадани сме (но пък отново сме доволни), че той в такава степен е интегриран в обществото и дори си има обикновена работа в супермаркет. Явно хората не го приемат като нещо „екстраординарно”.

Освен това ни радва и как изглежда Тед, с немигащите си очички и протърканите си места в плюша/пуха. Разбира се, любимата ни част от него е устата му, или по-точно простотиите, които излизат от там.

Режисьор на „Тед” е Сет МакФарлън, а в ролите ще видим Марк Уолбърг, Мила Кунис, Джоуел МакХейл, Джовани Рибизи, Патрик Уорбъртън. В ролята на раздаващия го леко простак Тед ще чуем самия МакФарлън.

Премиерата е 13 юли 2012.

Марк Уолбърг и Тед

Мила Кунис

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

14 Comments

  1. Дано само в трейлъра не са събрани смешните моменти. Изглежда доста обещаващо иначе! 🙂

  2. Стандартна простотийка пълна с клозетен хумор на Сет МакФарлън.
    Тоя човек има оригиналност равна на уменията на Къци Вапцаров да разказва вицове 🙂

  3. You don’t think she’s gonna’ be expecting something big, do you?

    Well, like anal?

    Жестоко, просто!!! Това трябва да се гледа, вярно обещава да е голяма простотия и гавра! 😀

  4. ААА тва е изродско… ще го гледам. така не съм се смял отдавна 🙂

  5. Дринов, що да съм с лошото?
    На бай Сет му следя творчеството от 2002 – 2003 г., когато по вътрешната мрежа в Студентски град си менкахме ранни серии на Фемили гай. Тогава, а и по-късно беше забавен, но определено не изтърка в последните години.
    Образът на мечето е някаква кръстоска между Браян и Стюи от анимационното сериалче.

  6. На „Universal“ e, значи ако въобще се появи, ще е на Форум. 🙂
    … и ще го дават само в „Арените“. 🙂

    @MKT
    Хубаво, изтъркал се е, но това означавали, че има оригиналност като на Къци? Всички дълги сериали се изтъркват. Човекът го нае и затова пробва нещо ново – игрално кино. И според мен е нормално, в този му опит да откриваме част от нещата, които го направиха известен.

  7. Дринов, след като съм изгледал цялото му творчество, определено заключвам, че филмът и последните му творби са толкова оригинални, колкото и Къци в най-паметните му години 🙂
    Което за мен е лошо и сигурно няма да се жертвам да гледам филма (особено ако го дават само в Арените, които бойкотирам), но за по-широката публика ще е забавно.

  8. Братле и най-лошото на Макфарлън пак ще бъде по-добро от най-доброто на Къци. Щом си гледал толкова много най-вероятно разбираш повече от мен относно творчеството на Сет, но да го сравняваш с Къци си е чиста обида за всеки един комик (да не говорим за водещ такъв) в световен мащаб като Сет Макфарлън, ти най-добре трябва да го знаеш. 🙂