„Need for Speed” на път към големия екран

Предвид нестихващия интерес на Холивуд към видеоигрите и сериозния финансов успех на „Бързи и яростни”, наистина е изненадващо, че досега все още никой не се е пробвал да екранизира суперпопулярната серия от игри „Need for Speed”.

Е, този сериозен пропуск предстои да бъде поправен, защото Showblitz съобщават, че „Electronic Arts” са наели Джордж и Джон Гатинс (“Real Steel”, „Flight”) да превърнат „Need for Speed” в игрален филм.

На този етап подробностите около сценария се пазят в тайна, но едва ли ще сгрешим, ако предположим, че в цялата работа ще има някакво състезание с коли. Всъщност досега всички игри от поредицата са били ориентирани предимно към този елемент и едва през миналия ноември, когато излезе 18-та игра от серията озаглавена „Need for Speed: The Run”, „Electronic Arts” за първи път направиха опит за разработването на някаква сериозна история и дори наеха Шон Фарис и Кристина Хендрикс за главните роли.

Въпреки че винаги сме били фенове на „Need for Speed” (останахме такива, дори и когато през последните години серията затъпя сериозно), идеята за игрален филм никак не ни блазни – просто не виждаме как може да се получи свестен филм. Честно казано, сто пъти повече предпочитаме да видим римейка на „Cannonball Run”. Но за пореден път, кой ли ни пита нас.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

5 Comments

  1. Искам да видя, как ще направят бутилката с нитро да се пълни автоматично 😀

  2. Нека да позная: някой излиза от затвора, където е прекарал 6 години невинен и ще тръгне да отмъщава. 🙂

  3. @Иван
    Забрави да споменеш че този който го е накиснал му е взел и жената! 🙂

  4. @Ivcho
    А, да. А преди това му се e писал приятел, отраснали са заедно 🙂