Крайно време беше да видим някоя папарашка снимка и от „Django Unchained”. „Саутърнът” на Куентин Тарантино е един от най-очакваните филми на годината и е крайно изненадващо, че до този момент единственото, което сме виждали от него са няколко скучновати снимки на самата снимачна площадка.

На снимката виждаме Кристоф Валц като д-р Кинг Шулц – ловец на глави от немски произход, който помага на освободения роб Джанго (Джейми Фокс) да открие жена си, държана в плен от безмилостния робовладелец Калвин Кенди (Леонардо ДиКаприо). Предишната роля на Валц при Тарантино беше феноменална (заслужено той беше награден и с „Оскар”) и предвид качествата на историята – поне на ниво анотации – смятаме, че и този път имаме предпоставки за нещо наистина добро, при това не само от негова страна.

Кристоф Валц в „Django Unchained”

Вижте и понапълнелия Тарантино в работна обстановка.

Тарантино в работна обстановка

Django Unchained” разказва историята на освободения роб Джанго (Джейми Фокс), който с помощта на изпечения ловец на глави Шулц (Кристоф Валц) се опитва да освободи жена си от лапите на Калвин Кенди (Леонардо ДиКаприо) – безмилостен робовладелец и собственик на смесен (расово) клуб “Candyland”, в който жените робини се експлоатират като сексуални обекти, а мъжете участват в смъртоносни схватки.

Режисьор е Куентин Тарантино, а в ролите освен Джейми Фокс, Леонардо ДиКаприо и Кристоф Валц ще видим и Самюъл Джаксън, Кърт Ръсел, Саша Барон Коен, Кери Уошингтън, Дон Джонсън, Джоузеф Гордън-Левит, М. С. Гейни, Том Савини, Антъни Лапалия, RZA, Джеймс Ремар, Джеймс Русо, Рекс Лин.

Премиерната дата на филма е 25 декември 2012.

Повече подробности за проекта можете да научите от новините ни до момента.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. О, искам още!!! Жаден съм за този филм като Никалъс Кейдж за алкохол в „Да напуснеш Лас Вегас“ 🙂 !