В рубриката без коментар ще видим първите снимки от снимачната площадка на мега очаквания „саутърн” на Куентин Тарантино, „Django Unchained”. То и какво да кажем, въпреки че виждаме само скучновати сгради и улици, просто настръхваме.

Всъщност декорите са същите, на които се снимаше „Deadwood” на НВО, които, както разбираме, са едни от най-добрите (що се касае до уестърни). Ето какво казва самият Тарантино пред LA Times: “Велико е да снимаме тук. Повечето уестърнски градове изглеждат като куклени къщи. Този има завършен вид. Фантастичен е.”

Чрез twitter акаунта на Гарет Дилахънт и Collider.

Django Unchained - снимачна площадка

Django Unchained - снимачна площадка

Django Unchained - снимачна площадка

Django Unchained” разказва историята на освободения роб Джанго (Джейми Фокс), който с помощта на изпечения ловец на глави Шулц (Кристоф Валц) се опитва да освободи жена си от лапите на Калвин Кенди (Леонардо ДиКаприо) – безмилостен робовладелец и собственик на смесен (расово) клуб “Candyland”, в който жените робини се експлоатират като сексуални обекти, а мъжете участват в смъртоносни схватки.

Повече подробности за проекта можете да научите от новините ни до момента.

Режисьор е Куентин Тарантино, а в ролите освен Джейми Фокс, Леонардо ДиКаприо и Кристоф Валц ще видим и Самюъл Джаксън, Кърт Ръсел, Саша Барон Коен, Кери Уошингтън, Дон Джонсън, Джоузеф Гордън-Левит, М. С. Гейни, Том Савини, Антъни Лапалия, RZA, Джеймс Ремар, Джеймс Русо, Рекс Лин.

Премиерната дата на филма е 25 декември 2012.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

11 Comments

  1. Много ме кефите, че исползвате термина на Тарантино – „саутърн“!!! Само така! Тази Коледа може да не колите прасетата – ще има предостатъчно заколени ‘прасета’ от касапина Тарантино, в добрия смисъл разбира се :))))

  2. @Val
    Сигурно им е по-скъпо. 🙂

    @Веселин
    Тромава думичка е за изписване на български, ама понеже и нас ни кефи, я пишем. 🙂

  3. Интересно каква ще е музиката. Тарантино обича да гради сцените около музиката, както е правил Леоне, най вече в „Имало едно време на запад“.

  4. Прочетох сценария преди няколко дни, доста е… интересен. Музиката ще е типично уестърнска, ако се съди по написаното

  5. @Sick S.
    И на мен ще ми е интересно да видя дали ще използва стари композиции или най-накрая ще хване някой да му напише нова. 🙂

    @Dorrian.Dante
    Къде си бе Дориан? 🙂 🙂 Къде ги четеш тези сценарии, дай и ние да хвърлим по едно око. 🙂
    Само интересен ли е? Ще стане ли яко филм? 🙂

  6. Италианският стил с японски заемки е изчерпан, но на Тарантино ще му е трудно да избяга от него, защото го обожава и често го имитира във филмите си. Актьорският състав и сюжетът не са особено „италиански“, но ще видим. Това е вторият най-очакван от мен филм за 2012, след „Прометей“ и преди „Хобит“. Това е добре, миналата година не очаквах нищо.

  7. Ха-ха! Аз и миналата, и тази очаквам много неща, но нищо (и никога) не може да се мери с „Прометей“! Има ли изненадани? 🙂 🙂