Джесика Частейн и Анди Лау

Само няколко седмици остават до началото на снимките на „Железният човек 3” и, напълно в реда на нещата, положението около кастинга се нагорещи. Първо бе обявено, че към Робърт Дауни-син, Гуинет Полтроу и Дон Чийдъл ще се присъедини Бен Кингсли в ролята на основния злодей във филма, после се получи потвърждение, че и Гай Пиърс също влиза в екипа в ролята на учения Олдрич Килиън, а сега накуп получаваме една добра, една лоша и една не много сигурна (но по принцип добра) новина, отново свързани с кастинга.

Първо Deadline съобщават, че страхотната във всяко едно отношение Джесика Частейн води преговори да се присъедини към споменатите по-горе имена в ролята на „секси учен”, която не отстъпва по интелект на Тони Старк. Слуховете са, че това може да е Мая Хенсън, относително нов герой в комиксите, която е имала връзка със Старк в миналото и е едно от отговорните лица за попадането на „Extremis” нанотехнологията в ръцете на терористите.

За съжаление, тази прекрасна новина беше последвана от доста неприятното за нас оттегляне на Скарлет Йохансон и съответно на Черната вдовица (потвърдено лично от актрисата в интервю за ScreenRant), която явно е притисната от други планове – а тя, както знаете, не страда от липса на проекти. Ние обаче не униваме много, защото още този петък ще я видим в прилепналия ѝ черен костюм в „The Avengers”, а в близко бъдеще се надяваме да стане и потвърдената от Кевин Файги идея за самостоятелен филм за Черната вдовица.

И последно е разпространената от NeonPunch, спомената по-горе, принципно отлична, но непотвърдена информация, че самият Анди Лау може да се присъедини към екипа в ролята на приятел на Тони Старк, който представлява китайския технологичен сектор и който му помага да победи Мандарина, тормозещ както Америка, така и Китай. Това не се връзва с първоначалната информация, че Мандарина няма да го има във филма, но като знаем как до последно се крият подобни сюжетни елементи, няма да се учудим, ако Бен Кингсли наистина се окаже този иконичен за „Железният човек” злодей. Вероятно помните как Зак Снайдър до последно отричаше, че генерал Зод ще участва в новия „Супермен”.

Както винаги, чакаме потвърждения и подробности.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *