Да видим сега. По принцип харесваме филмите на Джъд Апатоу (и като продуцент и като режисьор), в това число и „Позабременяла” („Knocked Up”), на който „This Is 40” се води нещо средно между продължение и „spin-off”, а Лесли Ман направо я обожаваме. Хей, дори харесваме (относително) и Пол Ръд. Въпреки това, нищо в първия трейлър на „This Is 40” не успява да ни грабне – дори и по-бруталните шеги и моменти, които по принцип са ни любими.

Все пак не губим надежда, че самият филм ще си струва. Апатоу има свойството да ни изненадва приятно, дори и когато на повърхността нещата не изглеждат никак обещаващи.

Абе, има един-два забавни момента, ама цялата работа с криенето на годините и въобще с кризата на средната възраст не ни допада особено. Може би защото има още малко време, докато и ние дойдем на това дередже.

Режисьор на  „This Is 40” е Джъд Апатоу, а в ролите освен Лесли Ман и Пол Ръд ще видим Джейсън Сийгъл, Мелиса МакКарти, Меган Фокс, Джон Литгоу, Албърт Брукс, Крис О’Дауд, Шарлийн Йи и др.

Премиерата е 21 декември 2012.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *