Стив Карел е уважаван семеен терапевт от малкото градче Хоуп Спрингс, който съветва интересна възрастна двойка (Мерил Стрийп и Томи Лий Джоунс) как да се отърват от досадата и скуката в дългогодишния им брак. Дори да звучи познато или да прилича на повечето сюжети с романтично-комедиен уклон, „Hope Springs” обещава най-малкото прекрасни актьорски образи – имате възможност да се убедите от този трейлър.

Дейвид Франкел отново ще има възможност да режисира Стрийп, след като двамата заедно работиха по „Дяволът носи Прада”. Заглавието „Hope Springs” събужда бърза асоциация с едноименния филм от 2003 година, с Колин Фърт, Хедър Греъм и Мини Драйвър в главните роли, ала очевидно не става въпрос за римейк – може би просто действието се развива в същото градче, нейде във Върмонт…

Филмът се очаква на кино в разгара на лятото – 10 август, ала сюжетът му е такъв, че предполага дълъг киноживот, поне докато му се изредят семейните двойки, чиито съпруги са били принудени да гледат някой от очакваните летни екшън-блокбастъри. А Мерил Стрийп, каквото и да прави, просто ще си остане несравнима. И големият Томи Лий Джоунс – също!

„Hope Springs”

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *