Aggression Scale

Описват „The Aggression Scale” като „A History of Violence”, но с тийнейджъри в главните роли, но на нас, поне на пръв поглед, ни изглежда като някаква вариация на „Сам вкъщи” за възрастни – семейство е нападнато в дома си от група непознати и честта да ги защитава се пада на малкото момче, което се оказва корава гад, а честно казано ни мъчи усещането, че и на втори и трети поглед ще се окаже пак същото. На каквото и да прилича обаче, не очакваме филмът да е нещо повече от тъповат, стандартен „home invasion” трилър.

Тези ни ниски очаквания, в комбинация с двата трейлъра, които можете да видите по-долу и които не са особено вдъхновяващи – първият е приличен, а вторият откровено слаб – щяха да доведат до тоталното отсвирване на проекта от наша страна, само че в последния момент хвърлихме едно око на актьорския състав и бяхме потресени, че в ролята на основния злодей е не кой да е, а самият Дейна Ашбрук, който за нас винаги ще си остане Боби Бригс от „Туин Пийкс”.

Вижте за какво става въпрос и кажете, ако не знаехте, щяхте ли да го познаете?

http://www.youtube.com/watch?v=yrDvBHZZnRE

Няма как, всички остаряваме.

Режисьор на „The Aggression Scale” e Стивън К. Милър, а в ролите освен Дейна Ашбрук са Райън Хартуиг, Дерек Мийърс, Джейкъб Рейнолдс, Рей Уайз и др.

Премиерата все още не е известна.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *