Все още пазим скъп спомен за времето, което като дечурлига прекарвахме в подлеза на НДК, където оставяхме последните си пари на „електронните” и винаги ще останем фенове на онези игри, които и до ден днешен разцъкваме на „мамето”.

Като имате предвид това, едва ли е изненадващо, че „Wreck-It Ralph” на „Disney” е един от най-очакваните от нас анимационни проекти тази година. Той е дело на Рич Мур („The Simpsons”, „Futurama”) и в него се разказва за Wreck-It Ralph, 8-битов злодей от класическа видео игра, който в желанието си да стане добър, отприщва сила, която може да разруши света на всички игри.

Вече видяхме няколко любопитни концептуални рисунки от филма, а сега, благодарение на MSN, можем да видим и първия тийзър постер.

Wreck-It Ralph - плакат

Трябва да признаем, че за филм, чиито главен герой е 8-битов образ, този плакат е малко очевиден, но от друга страна е точно това, което очаквахме, така че няма място за оплаквания.

Надяваме се в скоро време да видим и първия трейлър.

Wreck-It Ralph (озвучаван от Джон К. Райли) иска да бъде популярен, подобно на перфектния Fix-It Felix (Джак МакБреър), добрия герой в играта им. Проблемът е, че никой не обича злодеите. Затова, когато излиза модерната FPS игра с коравия образ Sergeant Calhoun (Джейн Линч), Ralph вижда своя път към героизъм и щастие. Той се промъква в играта с прост план – да спечели медал – но скоро проваля всичко и без да иска освобождава смъртоносен противник, който заплашва света на всички игри. Единствената надежда на Ralph? Vanellope von Schweetz (Сара Силвърман), млад проблематичен „бъг” от игра с бонбонени колички, който може би ще успее да научи Ralph, какво означава да бъдеш добър. Но дали Ralph ще разбере, че е достатъчно добър, преди да настъпи „край на играта” за всички?

Режисьор на „Wreck-It Ralph” е Рич Мур, а оригиналните роли озвучават Джон К. Райли, Джак МакБреър, Джейн Линч, Сара Силвърман и Джейми Елман.

Премиерата е 2 ноември.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments