Играта приключи. „Приключенията на Тинтин” на DVD си спечелиха Светослав Атанасов и Калоян Иванов. Представител на „Съни Филм Видео Ентъртейнмънт“ ще се свърже с тях с подробности как са си получат наградата.

__________________________

Създаден от две от най-големите имена на съвременното кино, Стивън Спилбърг и Питър Джаксън, „Приключенията на Тинтин” е един от най-стойностните и развлекателни приключенски филми, които сме имали щастието да гледаме през последните години – връщащ онова ненадминато усещане, което оставяха у нас този род филми през 80-те и началото на 90-те години на ХХ в. – и като такъв смятаме, че е задължителен за Blu-ray и DVD колекцията на всеки киноман.

Филмът ще се появи в магазинната мрежа от днес в специално двудисково издание и освен че ще има опция за дублаж на български език, което го прави достъпен и за най-малките зрители, които нямаха възможност да му се насладят на кино, ще бъде представен и в 3D вариант – като резултат на техническия и творчески гений на Спилбърг и Джаксън, „Тинтин” е перфектна илюстрация на предимствата и истинските качества на формата.

Приключенията на Тинтин - плакат

Във връзка с тази премиера, официалните разпространители на филма „Съни Филм Видео Ентъртейнмънт” дават възможност на двама от нашите читатели да спечелят по едно DVD, към което като бонус ще получат и най-новото списание за кино и видео „c3DBDp”.

За да сте един от късметлиите трябва да отговорите правилно на следния въпрос:

Как се казва главният актьор, който озвучава героя на Тинтин в оригинал?
а) Джейми Бел
б) Крисчън Бейл
в) Анди Серкис

Приключенията на Тинтин” можете да откриете по магазините от днес, 23.03.2012. Не пропускайте да потърсите и най-новия брой на набиращото все по-голяма скорост и предлагащо десетки изненади специализирано списание за кино и видео „c3DBDp”.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. Аха, списанийцето със странно заглавие си го купуваме редовно. Далеч е от предшественика си, но става, като няма друго. 😉
    Все си мисля, че щеше по да му приляга, да пускат с него не DVD а BD. Все пак нали не са видеокасети. 😉 😉 😉

  2. Списанието „СиТриДи&БиДиПи“ има амбиции да става все по-гояламо и по-хубаво. Но едва ли ще достигне обем и цена, така че да бъде рентабилно да излиа с Блу-рей. Пне не и скоро. 🙂 🙂