Когато ви представихме първия официален плакат на подготвяната от Оливър Стоун екранизацията на романа на Дон Уинслоу „Savages” и ви споделихме надеждите си в скоро време да видим и трейлър, не се надявахме, че това ще стане толкова бързо. Но ето, че само два дни по-късно, той вече е факт.

Дали Стоун отново „стъпва накриво” или пък най-накрая, след поредица от не чак толкова успешни филми, прави стъпка в правилната посока, вижте сами.

http://www.youtube.com/watch?v=hmY_YAMpNd0

Добре де, може и да прилича малко на нещо, излязло изпод шапката (и фигуративната и истинската) на Тони Скот, но смятаме, че смяната на тона и жанра е точно това, от което има нужда Стоун. Пък и не е като в трейлъра съвсем да липсват елементи от неговото творчество.

Най-големият ни проблем е Блейк Лайвли. Не ни кефи това момиче и това си е. Направо ни разваля кефа. Добре, че ги има Бенисио дел Торо, Джон Траволта и Салма Хайек, която е жестока като боса на наркокартела, та да компенсират. А и Арън Джонсън е готин, да не повярва човек, че това е самият „Kick-Ass”, направо не можем да го познаем.

Бъдещето на отглеждащите марихуана в Лагуна Бийч Бен и Чон изглежда прекрасно, докато не получават заплашителен и-мейл от мексикански наркокартел. Към мейла е прикачена снимка на обезобразени трупове на други независими търговци. Посланието е ясно, но въпреки това Бен и Чон се опитват да запазят бизнеса си и в отговор картелът отвлича красивата приятелка на момчетата срещу откуп от 1 милион долара.

Междувременно шефката на картела Елена има проблеми с конкуренцията, както и с някои от собствените си хора. Бен и Чон предлагат сделка, на която Елена не може да откаже, и така се стига до изпълнения с насилие, но изключително задоволителен край на историята.

Режисьор на „Savages” е Оливър Стоун, а в ролите ще видим Арън Джонсън, Тейлър Кич, Блейк Лайвли, Бенисио дел Торо, Салма Хайек, Джон Траволта, Ума Търман, Деймиън Бишир, Емил Хърш и др.
Премиерата е 6 юли.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

6 Comments

  1. Моля, как може да кажете такива думи за Блейк Лайвли! 🙂

    Много си е хубава момата! Заслужава безкомпромисен секс!!!! :p

    А иначе филмът ще е готин, сигурен съм!!!

  2. @радо
    Това или кофти рип от сорса на МTV. 🙂

    @Ivcho
    Една много важна мъдрост! Това, че не понасяш някоя жена, не е причина да не спиш с нея!!! 🙂

  3. О, даааааааааааа! Ето това исках да видя. Мисля, че ще бъде як! 🙂

  4. @Кристиан Валентинов
    Koe? Лайвли или филмът? 🙂 🙂
    Чак толкова ли зле ти изглежда? Според мен има любопитни неща.

    @The Bear Jew
    Дано! 🙂