Само преди няколко дни най-накрая се наканихме да ви покажем снимки на един от най-очакваните от нас филми на годинатаLawless” (доскоро известен като „The Wettest County”) на Джон Хилкоут и ето че дойде време и за първия трейлър.

Lawless” е създаден по историческия роман на Мат Бондурант „The Wettest County in the World” и разказва историята на трима братя от времето на Сухия режим, които искат да превърнат незаконното производство на алкохол в истинска гангстерска империя. За целта обаче, те трябва да се преборят със закона, с конкуренцията и със собствената си алчност.

And the Oscar goes to… Гай Пиърс. Обожаваме Гари Олдман (между другото сигурно му е писнало да гледа физиономията на Том Харди), но Пиърс разцепва! А и изглежда феноменално! Джесика Частейн също не изглежда зле. Duh! Всъщност явно е, че основният проблем тук ще е Шая Лебоф – не сме от хейтърите му  – но не диви. Все пак той е талантливо момче и едва ли ще се изложи много.

За останалото какво да кажем, просто нямаме търпение.

Режисьор на филма е Джон Хилкоут („The Proposition”, „The Road”), а в ролите ще видим Шая Лебоф, Том Харди, Джейсън Кларк, Гари Олдман, Джесика Частейн, Гай Пиърс и Миа Васиковска.

Премиерата на филма е на фестивала в Кан.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments