Вчера в нета изскочиха един куп нови снимки от подготвяното от Сам Мендес предстоящо, 23-то завръщане на кино иконата Джеймс Бонд, озаглавено „Skyfall”, което в български вариант ще звучи като „007 Координати: Скайфол”. Не искаме да казваме дали е добър превод или не, но със сигурност не става за изговаряне. Така и така всички ще му викат „Скайфол”, можеше да го оставят само него. Преди и вие да започнете да се оплаквате обаче, имайте предвид, че понякога тези заглавия са спускани директно от световните разпространители и не са по вина на родните.

Но да продължим по същество, за новите снимки ни беше думата. Повечето от тях са чудесни, но на една от тях искаме да обърнем специално внимание. На нея за първи път виждаме героя на Рейф Файнс (поне половината от него), който по първоначални данни също ще е злодей. Няма да се лъжем, от Файнс очакваме много повече, отколкото от Бардем. А като знаем на какво е способен мексиканецът като злодей – необходимо ли е да припомняме „Няма място за старите кучета”? – смятайте за какво става въпрос.

Рейф Файнс в „Skyfall”

Skyfall - Даниъл Крейг

Skyfall - Даниъл Крейг

Skyfall - Даниъл Крейг

Skyfall - Даниъл Крейг

Skyfall - Даниъл Крейг

Skyfall - Наоми Харис

Сам Мендес

Като бонус хвърлете едно око и на презентацията на филма на „Entertainement Tonight”, както и нови интервюта с Крейг и Бардем.

Режисьор на „Skyfall” е Сам Мендес, а в ролите ще видим Даниъл Крейг, Джуди Денч, Беренис Марло, Наоми Харис, Хавиер Бардем, Рейф Файнс, Бен Уишоу, Албърт Фини, Хелън Макрори, Рори Киниър и др.

Българската премиера на филма е 26 октомври.

Повече за филма може да прочетете в новините ни до момента.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

4 Comments

  1. Ралф Файнс е титаничен като злодей, а като добавим и Хавиер Бардем в тандем с него, се очертава сериозен проблем за Бонд 🙂
    Даже при тези злодеи, не знам дали няма да симпатизирам именно на тях :):):)

  2. Full Name: Ralph Nathaniel Twisleton-Wykeham Fiennes (pronounced „rafe fines“)

    Това е от официалната му биография, аз какво да направя, че така се казва човека?
    Цъкнете в тубата и ще видите, че навсякъде го казват Рейф.

    @MadMax
    Огромен ще е!