The Impossible

В края на миналата година бяхме хванати неподготвени от любопитния тийзър трейлър на катастрофичната драма „The Impossible” на Хуан Антонио Байона („The Orphanage”) и от тогава, филмът е сред най-очакваните от нас за годината.

Сюжетът е вдъхновен от действителната история на едно семейство, което се озовава в епицентъра на трагедията от 2004 година, когато цунами връхлетя Югоизточна Азия и отне живота на 200 хиляди души, а в главните роли са Юън Макгрегър и Наоми Уотс.

Сега Kino Gallery (чрез The Playlist) представят нов, отличен, но дублиран на испански трейлър на филма, който наред с абсолютно впечатляващите сцени на разрушение предлага и доста емоционален и личен поглед към динамиката в взаимоотношенията в семейството.

Не знаем за вас, но на нас ни изглежда прекрасно. Все още не сме гледали „Hearafter” на Клинт Истууд, но съпоставяйки двата трейлъра ни се струва, че освен че сцените с цунамито изглеждат по-добре (в трейлъра – за самият филм не можем да сме сигурни, все пак „Hearafter” си спечели номинация за Оскар в категорията „Специални ефекти”), „The Impossible” ще е доста по-съсредоточен около самата катастрофа и конкретните последици от нея, което е точно каквото на нас ни се иска да видим.

Честно казано, нямаме търпение.

Режисьор на „The Impossible” е Хуан Антонио Байона, а в ролите ще видим Юън Макгрегър, Наоми Уотс, Джералдин Чаплин, Марта Етура и Доминик Пауър.

Испанската премиера на филма е 11 октомври 2012.

The Impossible

The Impossible

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *