Емили Блънт - „All You Need Is Kill”

Способността да сменяш ролите, и във всякакво амплоа да се чувстваш комфортно, е привилегия, която се придобива с време. И с опит. Емили Блънт все още е в категорията „млада звезда”, но вече има в актива си доста заглавия след като дебютира на екран през 2003. Дори да се сетим само за два от петте филма с нейно участие, излезли през миналата година – „Агенти на съдбата”  и „Salmon Fishing in the Yemen” (когото очакваме с нетърпение), Емили отдавна е възбудила любопитството ни и ще се радваме да я видим до Том Круз в новия проект на Дъг ЛайманAll You Need Is Kill”.

Ние съвестно сме споделяли детайли по развитието на тази екранизация по романа на Хироши Сакуразака млад боец изживява отново и отново последния си ден, хвърлен в жестока битка с извънземна раса. След всяка смърт той се преражда отново и в един момент пред погледа му попада жена-войник. Според информацията, споделена пред Variety, Блънт ще се бие редом с Круз, като не се издават повече детайли. Героинята й е обявена в imdb като Валкирия Едно (Valkyrie One), което може да означава много, но и да е съвсем неважна подробност. Ала ако наистина от нея ще зависи спасението на боеца или неговата смърт, тогава бихме могли да се успокоим, че кръговрата на героя на Круз ще завърши красиво.

В очакване да се разведрим с комедийните й заложби в „The Five-Year Engagement”  ще споделим още нещо около Емили – актрисата е на път да се изкачи доста нагоре в списъка на Роб Маршал, който подготвя новия „The Thin Man” под давлението на Джони Деп, и като нищо може да се окаже редом с шантавия, но наистина гениален актьор. На момичето му върви да работи със звезди, и след като видим как ще се справя с оръжията в „All You Need Is Kill”, ще имаме основание да я харесваме още повече.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments