Бен Кингсли

Снимките на „Железният човек 3” започват само след месец, а откакто научихме, че на режисьорския стол ще седне Шейн Блек („Kiss Kiss Bang Bang”) не сме чували никакви подробности около проекта – очевидности от рода на това, че Робърт Дауни-син, Гуинет Полтроу, Дон Чийдъл и Скарлет ще се завърнат не се броят. Сега обаче имаме сериозно развитие, защото от Variety съобщават, че сър Бен Кингсли води финални преговори да се превъплъти в основния злодей на филма.

Преди обаче да сте се израдвали, че от Кингсли ще излезе страхотен Мандарин, трябва да знаете, че за съжаление не това ще е основният антагонист. „Marvel” потвърдиха слуховете, че „Железният човек 3” ще бъде базиран върху серията „Extremis” на Уорън Елис, в която „наноботи” са инкорпорирани в ДНК-то на Тони Старк, а Бен Кингсли ще поеме роля, свързана с разпространението на вируса чрез нанотехнологиите. Въпросът е, че елементи от същата история вече са използвани в първия филм, така че все още не е ясно как точно ще се развият нещата.

За Кингсли можем да кажем само, въпреки че сме го гледали в много сериозни тъпотии, той е повече от отличен актьор и сме убедени, че от него ще излезе страхотен злодей.

Железният човек ще се завърне на 3 май 2013, но преди това много скоро ни престои да го видим в сбъднатия сън на комикс маниаците „The Avengers” на Джос Уидън.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *