Обри Плаза

Wanted: Someone to go back in time with me. This is not a joke. You’ll get paid after we get back. Must bring your own weapons. Safety not guaranteed. I have only done this once before.

Може да ви се струва, че това е поредната новина за предстояща фантастика и ако ни познавате, това предположение е напълно естествено. Но „Safety Not Guaranteed” всъщност е представител на друг наш любим жанр – интелигентна, нетипична-до-странна комедия, на моменти по-близо до драма, скромна като мащаб и бюджет, но с качествени изпълнения и интересни герои, от онези филми, които от време на време се оказват истински, неочаквани шедьоври. Сещате се типа, а ако все още не сте съвсем наясно, вижте трейлъра и всичко ще ви се изясни.

http://www.youtube.com/watch?v=Ve3pKug_Htc

Safety Not Guaranteed” вече си спечели няколко много добри ревюта на Сънданс и се готви за широко разпространение това лято. Режисьор е Колин Тревъроу, по сценарий на Дерек Конъли за журналист, който заедно с двама стажанти проучва нетипична обява за пътуване във времето. Авторът на обявата е симпатичният, но параноичен Кенет, който си търси партньор за повторно пътуване.

В ролята на Кенет е Марк Дуплас, а още от трейлъра си личи, че Обри Плаза е страхотна в ролята на журналист-стажантката под прикритие. Джейк Джонсън, Кристен Бел и Каран Сони също участват.

От продуцентите на „Мис Слънчице” – Когато необичайна лична обявя вдъхновява трима цинични служители на списание да разнищят историята зад нея, те откриват мистериозния и ексцентричен Кенет, който работи в супермаркет и вярва, че е разрешил загадката на пътуване във времето и се готви за втори опит. Заедно те потеглят на забавно, интелигентно и неочаквано трогателно пътешествие, което разкрива колко далеч можеш да стигнеш, ако вярваш.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *