Джоузеф Гордън-Левит

Джоузеф Гордън-Левит се справя все по-добре и впечатляващо с проектите, които захваща. От няколко години има продуцентска компания hitRECord, в която заедно с група съмишленици създава проекти, и след няколко късометражни филма май му е време за истински дебют – сценарият е негов, ще играе във филма и освен това ще го режисира! Решението е секси комедия, заглавието – „Don Jon’s Addiction” и се очаква да е готов през 2013.

Джон-ът в заглавието ще бъде модерен Дон Жуан, който има амбиицията да се промени и да стане по-малко-егоистичен-тъпак. И сега – внимание! – главните женски роли вече са разпределени: Скарлет Йохансон (оставяме я без определение, просто защото е Скарлет и Домакинът знае защо!) и страхотната Джулиан Мур, която се очаква да влезе в ролята на ментор на главния герой.

При такъв актьорски екип и с опита, който Гордън-Левит трупа през годините в работата си с Нолан, Спилбърг, Тарантино, Джонатан Левийн и кой ли още не, искрено се надяваме, че просто няма какво да се обърка. Остава ни да чакаме – още новини и самия филм.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *